Autor Wątek: VI OGÓLNOPOLSKI ZLOT ROWERÓW POZIOMYCH  (Przeczytany 73260 razy)

pajak_gdynia

• całkiem inny wariat
Odp: VI OGÓLNOPOLSKI ZLOT ROWERÓW POZIOMYCH
« Odpowiedź #105 dnia: Września 01, 2013, 08:09:18 pm »
A u  mnie.. Jak nie urok, to sraczka.
Panowie z komendy rejonowej miasta Sopot.. zapisali mnie do listy swoich wielbicieli za jazdę po chodniku. Normalnie kocham Sopot! (a było wysiąść w Gdyni?)
Oczywiście wielkie dzięki wszystkim za udany zlot! Nawet pomimo smutno-deszczowego zakończenia było rewelacyjnie!

forrest

• kolarz na poziomie
« Odpowiedź #106 dnia: Września 01, 2013, 08:11:16 pm »
Gratuleję Organizatorom - zwłaszcza Grześkowi - i dziekuję wszystkim, za niepowtarzalne spotkanie ;)
Zastanawiam się tylko, gdzie by tu zdjęcia zamieścić... na fb? Albo może ktoś mógłby trochę moich zdjęć opublikować...?
Rafał

hansglopke

• całkiem inny wariat
  • Zduńska Wola
« Odpowiedź #107 dnia: Września 01, 2013, 08:18:17 pm »
Dzięki wszystkim za wspaniały wekend. Organizatorom za możliwość poznania stolycy od strony roweru. 
"Tak to już jest, że najszybciej zwraca na siebie uwagę idiota." - CK Dezerterzy

"Na pionowcu boli tyłek, plecy i w ogóle wykańczająca i niewygodna pozycja jest..." - Mototramp

Makenzen

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #108 dnia: Września 01, 2013, 09:09:03 pm »
Zastanawiam się tylko, gdzie by tu zdjęcia zamieścić... na fb? Albo może ktoś mógłby trochę moich zdjęć opublikować...?
Rafał

Jeśli na fb, to nie zapomnij ustawić albumu jako widoczny dla wszystkich, żeby ci, co nie mają konta na fb, też mogli obejrzeć zdjęcia. A jeśli nie na fb, to może na picasie?
I ja dziękuję wszystkim uczestnikom za wspaniałą zabawę! Mam tylko taką propozycję: może zrobimy tu jakieś zlotowe "who is who"? Bo w wielu wypadkach nie byłam w stanie przypisać nicka do twarzy ani do roweru... Wiem (poza paczką organizatorską  + Raffi, Gromanik, Drzimi), który to: shp, Tef, hansglopke, Tomo, Yin, Pająk i Paaj, pozostałych  uczestników proszę o napisanie, na jakim rowerze był na zlocie :)
Jeśli pod twoim tyłkiem jawi się rower poziomy... to wiedz, że coś się dzieje!!! :P

gemsi

• całkiem inny wariat
  • carbon matters
« Odpowiedź #109 dnia: Września 01, 2013, 09:50:17 pm »
Z innej paki: Gemsi, melduj zaraz czemu zabrakło Cię na zlocie? Cała (99%?) ekipa z Wawy była..

Kończyłem projekt, nie dało rady... a w związku z projektem nie miałem nowego roweru ;) Duchem byłem, Sebziel miał kierownicę naprawioną mymi ręcyma :D

Tef

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #110 dnia: Września 01, 2013, 10:07:42 pm »
Uuuuuh 22.15 w domu. Zajęło nam to trochę czasu - po (nie)drodze podwieźliśmy @toma. @tomo jeszcze raz dzięki za forniry!. Potem mimo szczegółowych wytycznych pobłądziliśmy i tak oto czas powrotu się nam wydłużył.
Makenzen - Tef to ja ten od gitary.
Jak można było się spodziewać było świetnie!
Aha! Nie robiłem fotek więc czekam na wasze. I do zobaczenia za rok lub szybciej.
Z cyklu przysłowia i powiedzonka ludowe. Oczywiście o poziomkach :) : Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.

DrewnianaTrajka
Pierwsze ujeżdżenie SWB 'Mroczny Żuraw'

storm

• Gość
« Odpowiedź #111 dnia: Września 01, 2013, 10:54:46 pm »
@Tef - no właśnie, a może taki mały mini zlocik już w maju 2014 roku? Na Kaszebe rundzie? Nie nie nie! Nie każe nikomu lecieć 220km ;) Są tam jeszcze krótsze dystanse, jest 65 km i 110km, a tą pierwszą pokonają chyba wszyscy, więć można by się zorganizować i zrobić "małą grupkę na poziomie pod wezwaniem" ;)

forrest

• kolarz na poziomie
« Odpowiedź #112 dnia: Września 02, 2013, 12:24:02 am »
Ja jestem za trasami powyżej 220 km.
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10201918735434969.1073741829.1381687486&type=1
Nie do końca wiem, jak to ustawić, żeby bez logowania się można to było przejrzeć... Chyba, że w ogóle coś ustawiłem w profilu, żeby był niewidoczny...
« Ostatnia zmiana: Września 02, 2013, 05:06:53 am wysłana przez forrest »

długi

• kolarz na poziomie
« Odpowiedź #113 dnia: Września 02, 2013, 04:17:19 am »
Fajnie było pokręcić nareszcie  z kimś na poziomie  dziękuję wam za ciekawe trzy dni
Długi był na żółtym fluxie
pozdrawiam

szydziu

• całkiem inny wariat
    • Pilskie Bractwo Turystyki Rowerowej.
« Odpowiedź #114 dnia: Września 02, 2013, 06:28:47 am »
Gratuleję Organizatorom - zwłaszcza Grześkowi - i dziekuję wszystkim, za niepowtarzalne spotkanie ;)
Rafał
Agdybytak zapodać je na tablicy rowerów poziomych?
Panowie z komendy rejonowej miasta Sopot.. zapisali mnie do listy swoich wielbicieli za jazdę po chodniku.
A dużo się płaci za taki wpis? ;)
Ktoś potrzebuje przyczepę kempingową?

https://youtu.be/b-T87-Vb9a8

Makenzen

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #115 dnia: Września 02, 2013, 07:41:33 am »
Makenzen - Tef to ja ten od gitary.

Ależ wiem, przeca pisałam o tym w swoim poście :) ale rozumiem, że to info może się przydać innym zlotowiczom. Gwoli ścisłości - Tef jeździ na granatowym rowerze z zagłówkiem owiniętym kolorowymi szmatkami ;)
Jeśli pod twoim tyłkiem jawi się rower poziomy... to wiedz, że coś się dzieje!!! :P

Drzimi

• sympatyk na poziomie
  • **
« Odpowiedź #116 dnia: Września 02, 2013, 08:20:28 am »
Nazywam się Drzimi, jeżdżę na Poziomym Rowerze Drzimiego (3m czarne LWB)  8)

Z tego miejsca pragnę wszystkim serdecznie podziękować za wspaniały czas.

Foty będę wrzucał jakoś gdzieś... mam nadzieję, że dzisiaj.
Ten co nie uznaje rowerów poniżej 3-ech metrów i 30-u kilogramów...

hansglopke

• całkiem inny wariat
  • Zduńska Wola
« Odpowiedź #117 dnia: Września 02, 2013, 08:50:18 am »
Z tego miejsca pragnę wszystkim serdecznie podziękować za wspaniały czas.

Podobno niektórzy hamowali przed metą, byli tacy co opóźniali start, byli też tacy, którzy się nie spieszyli a nawet tacy, którzy nie startowali. Wszyscy dołożyliśmy się do wyniku Drzimiego. 
"Tak to już jest, że najszybciej zwraca na siebie uwagę idiota." - CK Dezerterzy

"Na pionowcu boli tyłek, plecy i w ogóle wykańczająca i niewygodna pozycja jest..." - Mototramp

Drzimi

• sympatyk na poziomie
  • **
« Odpowiedź #118 dnia: Września 02, 2013, 10:03:56 am »
Yhm... tak sobie tłumacz :-)
A poza tym... chodziło mi o czas zlotu całego, a nie czas wyrobiony w czasie wyścigu  8)
Ten co nie uznaje rowerów poniżej 3-ech metrów i 30-u kilogramów...

sebziel

• sympatyk
  • *
« Odpowiedź #119 dnia: Września 02, 2013, 10:07:21 am »
 :D dzieki wszystim za swietna atmosfere i mozliwosc przejazdzki w tak zacnym kolorowym i nieszablonowym gronie :D
i jeszcze raz dzieki Gemsiemu za zespawanie mi kierownicy ;)
zdjecia tez doloze do galerii...

Seba, czarny Velokraft