@bzaborow - przypomnij sobei wpierw, kto pierwszy zaczął gadac o tym, ze chce zorganizować ZLOT w stolicy lub okolicach? Bo o ile dobrze pamietam, to nie byłem ja

ja zajmowałem się tylko zbieraniem informacji, wyszukiwaniem ewentualnych problemów - jak wyżej a nawet byłem w jednym z miejsc noclegowych gdzie osobiście rozmawiałem z osobą zarządzającą... A potem po opisaniu tego miejsca, na Forum nastała cisza. na GG nikt o tej sprawie nie pisał i nagle wszystko to o czym było gadane na pozlotowej wycieczce - zanikło. jedynie Ty @bzaborow napisałeś mi raz, że rozmawiałes z kilkoma osobami i bodaj doszliście dow niosku, ze teraz nie ma o czym rozmawiać... Ciekawe. Szkoda, że ktoś, kto chciał aktywnie się w to właczyć, czyli ja - o tym nic nie wie?
Jeśli chodzi o spotkanie - jestem za tym aby zorbić je wtedy
kiedy jest ciepło. W przeciwieństwie bowiem do Ciebie, nie mieszkam w samej Warszawie, mam do niej mały hektar i wolę podjechać i posiedzieć sobie wygodnie na świeżym powietrzu przy słoneczku, aniżeli pętać się gdzieś po dziwnych miejscahc, kiedy na dworzu mróz, rower zimny, nie chce się jeździć bo zimno i w ogóle pogoda "niesezonowa". Póki jest ciepło - korzystajmy z tego! Bo potem przyjdzie grudzień i co? Sądzisz bart, że będzie Ci łatwiej zebrać wtedy ludzi? Szczerze w to wątpię.
Poza tym póki jesteśmy na świeżo - to pamiętamy o większej ilości rzeczy, o większej ilości detali, które Organizator powinien zapewnić Uczestnikom.
Jeśli chodzi o listy dyskusyjne czy inne wydzielone miejsca dyskusyjne - pisałem o tym do Kaczora chyba zaraz po powrocie z Pomorza. Niestety, ale on nie ma praw do zarządzania Forum.
Jestem także za pozostaniem ze sprawami na tym Forum - nie dlatego, że tak wygodniej. Ale jeśliby założyć oddzielny, wydzielony dział - dla Organizatorów Zlotu (gdzie moga pisać i czytać tylko wydzielone osoby) - wtedy kolejne osoby Organizujące mają łatwiej i mogą z łatwością sięgać po doświadczenia swoich poprzedników - wiedzieć z czym mieli problemy, jak je rozwiązywali. Wtedy organizacja każdego nowego Zlotu będzie łatwiejsza i szybsza (i więcej chętnych osób do organizacji takowych Imprez)