Jak przystało należy się przywitać

Więc czynię powinności i WITAM Serdecznie wszystkich spoziomowanych

Krótko o sobie na imię mi Marcin mówcie MOTYL.
Poziomymi rowerami zainteresowałem się dość dawno, ale do tej pory żadnego nie wykonałem. Kumulacja moich zainteresowani nastąpiła jakieś 2 lata temu, gdy zacząłem budować trajkę do paralotni, bo zapomniałem wspomnieć że jestem pilotem paralotniowym. Trajkę tandemową wykonałem sobie sam i na niej latam, następnym krokiem miał być rower poziomy, ale miałem założenie żeby służył mi tez jako trajka do latania. Brak czasu na kombinacje i sezon na latanie odsunęły mnie od w/w zamiaru.
Jakoś zimą tego roku znów zaczęło mnie to interesować znalazłem to forum i poczytałem, ale znów nie doszło to realizacji planów bo nie znalazłem gotowego projektu który dał by się adaptować do w/w założeń. Później przyszedł sezon lotny itp itd.
Nadchodzi kolejna zima, za mną zmiana pracy i zmiana założeń dotyczących poziomki i ponowna chęć zbudowania !!.
Tym razem chcę zbudować trójkołowca z napędem elektrycznym i najlepiej w układzie 2 koła z przodu.
Przeglądając forum czytam żę przyjeżdżacie do mnie do Żyrardowa, a i też spora grupa jest z okolic gdzie kiedyś pracowałem (Piaseczno). Liczę na kontakt i pomoc bardziej doświadczonych userów.
Pozdrawiam MOTYL