Autor Wątek: V OGÓLNOPOLSKI ZLOT ROWERÓW POZIOMYCH  (Przeczytany 147344 razy)

mareksiudak

• kolarz na poziomie
Odp: V OGÓLNOPOLSKI ZLOT ROWERÓW POZIOMYCH
« Odpowiedź #255 dnia: Sierpnia 23, 2012, 10:56:55 am »
OOo, ja wam zrobie pobudkę jutro rano : ) W Szczecinie będę o 5:30 : ). Co do piatkowego zwiedzania tez jestem bardzo chętny, w tym roku JUŻ poziomką także nie będę psuł szyku : )!

toudi333

• wyczynowiec na poziomie
  • PIŁA
« Odpowiedź #256 dnia: Sierpnia 23, 2012, 10:59:33 am »
Niestety rowerów poziomych to tam nie będzie ale za to sporo innych jednośladów, jesli chodzi o rowery również poziome widziałem dawno temu w muzeum w stolicy.

shp

• kolarz na poziomie
« Odpowiedź #257 dnia: Sierpnia 23, 2012, 11:41:48 am »
Jutro znaczy dzisiaj bo pisałeś to wczoraj ;)

Mam skopany zegarek na kompie (pewnie bateria siada), więc może dziwne godziny pokazywać ;)

Co do pytania: internet jest - trzeba tylko pożyczyć kabelek w recepcji.

shp

• kolarz na poziomie
« Odpowiedź #258 dnia: Sierpnia 23, 2012, 11:43:28 am »
Witam z tego co czytam to sporo osób na zlocie będzie od czwartku, macie "plan" na piątek? bo jak wszystko dobrze pójdzie będę miał możliwość być na miejscu w piątek rano to chętnie bym się dołączył do grupy. Sądzę że wskazane było by zwiedzenie muzeum Techniki i Komunikacji jak by nie było tematyka ściśle związana ze zlotem ;-).

Wpisaliśmy zwiedzanie Muzeum Techniki do planu zlotu na niedzielę.

storm

• Gość
« Odpowiedź #259 dnia: Sierpnia 26, 2012, 09:00:07 pm »
Zlot już za nami zatem -

PODZIĘKOWANIA DLA ORGANIZATORÓW za SUPER ZLOT!!! :D :)

Było super. Naprawdę wyśmienite miejsce, wyśmienita organizacja :D Ci co nie byli - mogą tylko żałować że ich tu nie było :)

Mam nadzieję, że za rok ZLOT będzie jeszcze większy niż był w tym roku, będzie as więcej i... na coraz lepszych maszynkach ;)

Jeśli chodzi o moje zdjęcia - jadą ze mną, z netbooka nie mam możliwości przerobienia ich i wysłania na serwer, także dopiero mniej więcej za tydzień podam linka do galerii.

paaj

• wyczynowiec na poziomie
« Odpowiedź #260 dnia: Sierpnia 26, 2012, 11:18:02 pm »
Krótko mówiąc było super i miło, ale niestety jak zwykle za szybko się skończyło.
I pomyśleć że cały rok minie do kolejnego spotkania.
Ukłony i podziękowania dla organizatorów i uczestników.

Franc

• całkiem inny wariat
  • Ponad 30 lat na poziomie
    • Moje zdjęcia rowerów
« Odpowiedź #261 dnia: Sierpnia 26, 2012, 11:56:52 pm »
BYŁO SUPER, WIELKIE DZIĘKI
Franc "Rowery Poziome Rule"

IMK P14-001 (SWB ASS)
Thyss 222
IMK P12 (SWB, USS, B2B tandem)
Twister 800

Irenty

• kolarz na poziomie
« Odpowiedź #262 dnia: Sierpnia 27, 2012, 12:06:58 am »
Dołączam sie do kolegów, było super, dzięki dla organizatów. Zdjęcia i filmy na Galerii
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 27, 2012, 12:09:25 am wysłana przez Irenty »

Antonowitch

• całkiem inny wariat
    • Sklep na odpowiednim poziomie.
« Odpowiedź #263 dnia: Sierpnia 27, 2012, 09:37:01 am »
Wielkie podziękowania dla Tomasza i całej ekipy obstawiającej nasze pętle,
oraz wszystkich uczestników bez których także zlot by się nie odbył.

Do zobaczenia na szlaku, masach, spontanach ;)
Poziomo pozdrawiam,
Anton
Głównie fotele do rowerów poziomych: http://www.czescidopozioma.pl

Tef

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #264 dnia: Sierpnia 27, 2012, 10:58:43 am »
W tamtym roku czytałem w tym sam piszę: bardzo żałuję, że mnie z wami nie było  :( ! Niestety kompilacja zobowiązań i finansów była nie do przeskoczenia w poziomie  :( . Dobrze się prezentowaliście  :) . Do zobaczenia kiedy indziej.
Z cyklu przysłowia i powiedzonka ludowe. Oczywiście o poziomkach :) : Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.

DrewnianaTrajka
Pierwsze ujeżdżenie SWB 'Mroczny Żuraw'

Makenzen

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #265 dnia: Sierpnia 27, 2012, 01:25:34 pm »
My też już powróceni :) Wycieczka sobotnia była wspaniała, małe rowerki nie zawiodły, taki też dałby radę :)

W niedzielnym zwiedzaniu muzeum nie braliśmy udziału, ale za to pojechaliśmy się zabunkrować, czyli zwiedzić Międzyrzecki Rejon Umocniony :)
No to gdzie następny zlot? :)
Jeśli pod twoim tyłkiem jawi się rower poziomy... to wiedz, że coś się dzieje!!! :P

shp

• kolarz na poziomie
« Odpowiedź #266 dnia: Sierpnia 27, 2012, 05:41:58 pm »
I ja Wam raz jeszcze dziękuję za wizytę. Jak pisałem na początku tego posta, wsadziłem kij w mrowisko, no i trochę mrówek wypełzło ;) Dzięki za pomoc w ogarnianiu niektórych rzeczy. Bez Was i kolegów/koleżanek z Rowerowego Szczecina, nie dałbym rady. Do tego jeszcze dwa tygodnie wcześniej stres związany z narodzinami córy. Ten weekend był dosyć ciężki, ale myślę, że w przyszłości zrobiłbym to samo (może poza celowaniem z narodzinami dzieciaka w czasie zlotu ;), starając się wyciągnąć wnioski z pewnych niedociągnięć, które teraz były.

Odnośnie samego ośrodka: były skargi innych gości, że zakłócamy "ciszę dzienną" i jedna z recepcjonistek powiedziała, że więcej rowerzystów nie przyjmą. Grzesiu A. wie, o co chodzi ;)
Jest jakaś tam zniszczona firanka - i czekam, czy obciążą nas dodatkowymi kosztami. Jednak spytałem o opinię kolejną zmianę na recepcji i usłyszałem dosyć mobilizujący komunikat, że prędzej nie wpuszczą tych ludzi, co domagali się ciszy dziennej, bo mocno przesadzali.

Odnośnie koszulek: jeśli są chętni na koszulki, to proszę raz jeszcze o maila. Zapłacicie tylko za przesyłkę. Pozostały następujące rozmiary:

Męska M: 2
Męska L: 10
Męska XL: 3
Męska XXL: 1
Damska S: 1
Damska M: 2
Damska L: 3

Tak, jak wspominałem na zakończenie: ponieważ zostało jeszcze trochę środków przeznaczonych na imprezę, myślę o zrobieniu kalendarzy ze wspólnym zdjęciem zrobionym na terenie Niemiec, o ile starczy kasy. Pojawiła się też tematyka prasowanek na koszulki dla dzieci.

Oto kilka linków do zdjęć z imprezy:

http://www.24kurier.pl/Aktualnosci/Szczecin/Rajd-poziomek-%28galeria%29
http://szczecin.gazeta.pl/szczecin/1,34939,12361969,Bardzo_dziwne_rowery_kraza_po_Szczecinie_i_okolicy.html

No to kto się podejmuje organizacji kolejnego zlotu? ;) Ze swojej strony, jeśli tylko będę na zlocie, deklaruję pomoc w ogarnianiu imprezy. Wspólnymi siłami jest dużo łatwiej, zwłaszcza, że jakoś tam się znamy :)

Tef

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #267 dnia: Sierpnia 27, 2012, 10:07:47 pm »
Aha! @Makenzen czyżbyś to miałaś głitar na zlocie, pamiętam sam obiecywałem, że następnym razem zabiorę...
Z cyklu przysłowia i powiedzonka ludowe. Oczywiście o poziomkach :) : Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.

DrewnianaTrajka

Tef

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #268 dnia: Sierpnia 27, 2012, 10:08:15 pm »
Aha! @Makenzen czyżbyś to miałaś głitar na zlocie, pamiętam sam obiecywałem, że następnym razem zabiorę...

DrewnianaTrajka

Antonowitch

• całkiem inny wariat
    • Sklep na odpowiednim poziomie.
« Odpowiedź #269 dnia: Sierpnia 28, 2012, 01:33:24 am »
jedna z recepcjonistek powiedziała, że więcej rowerzystów nie przyjmą. Grzesiu A. wie, o co chodzi ;)
Jednak spytałem o opinię kolejną zmianę na recepcji i usłyszałem dosyć mobilizujący komunikat, że prędzej nie wpuszczą tych ludzi, co domagali się ciszy dziennej, bo mocno przesadzali.

Wiem dokładnie, miałem tą przyjemność prowadzić dyskusję z tą Panią, szczerze, jej zdolności interpersonalne i komunikatywność zmiotły mnie praktycznie z pionu jak stałem do poziomu ;) Tyle w temacie tej pani, no prawie tyle bo dodam że to ta sama która w dzień i podczas ogarniania stołówki w nocy pretensjonowała..
Mam ją na zdjęciach w chwili przejęcia ;)

Prasa pisała: http://szczecin.gazeta.pl/szczecin/1,34959,12361109,Zjazd_poziomek__Kazdy_moze_pedalowac__lezac.html
Poziomo pozdrawiam,
Anton
Głównie fotele do rowerów poziomych: http://www.czescidopozioma.pl