Autor Wątek: V OGÓLNOPOLSKI ZLOT ROWERÓW POZIOMYCH  (Przeczytany 147399 razy)

Makenzen

• całkiem inny wariat
Odp: V OGÓLNOPOLSKI ZLOT ROWERÓW POZIOMYCH
« Odpowiedź #240 dnia: Sierpnia 16, 2012, 04:09:55 pm »
No kurde, nie rób nam tego!! :(
Jeśli pod twoim tyłkiem jawi się rower poziomy... to wiedz, że coś się dzieje!!! :P

nostiamo

• kolarz na poziomie
« Odpowiedź #241 dnia: Sierpnia 18, 2012, 09:49:19 am »
Mak, no chętnie bym z Wami wszystkimi naprawdę pojechała. Juz byłam zdecydowana, ale inaczej potoczyły się nieco moje losy. W tym roku jeszcze jestem:) to się spotkamy.gdzieś, na poziomkach :)

shp

• kolarz na poziomie
« Odpowiedź #242 dnia: Sierpnia 20, 2012, 03:55:23 pm »
Postaram się odpowiedzieć na te pytania w weekend albo w przyszłym tygodniu, bo jesteśmy na etapie przejścia z jednego ubezpieczenia na inne.

Przepraszam, że tak późno odpisuję, ale sprawa wygląda tak, że te ubezpieczenie, co mamy, jest naszym ubezpieczeniem OC. Nie dostaliśmy jeszcze dotacji od jednego ze sponsorów, co też stanowi pewną przeszkodę w realizacji innych świadczeń. Jeżeli więc chcecie się ubezpieczać mimo wszystko na własną rękę , to tak zróbcie, bo jesteśmy uzależnieni od innych.

trajk-o-ciklista

• całkiem inny wariat
  • To recline is devine!
    • Rowerki, przyczepki, sakwy i bagażniki
« Odpowiedź #243 dnia: Sierpnia 20, 2012, 11:21:29 pm »
Shp, a jak z tym czwartkiem ?
Konkretnie, czy można przyjechać w czwartek i się zakwaterować w tym akademiku ?
Cena taka sama czy inna ? Są jakieś godzinny o których można się tam zameldować,
czy można kiedykolwiek ? (np. jakbym pojechał z Gdańska rowerem to byłbym pewnie na miejscu około północy)

Pozdrawiam
Igor

~o
~ \-/\-
(o)^(o)

VeloMotion recumbents
Igorova Ciklo Garaża

------------------

Franc

• całkiem inny wariat
  • Ponad 30 lat na poziomie
    • Moje zdjęcia rowerów
« Odpowiedź #244 dnia: Sierpnia 20, 2012, 11:47:02 pm »
Trajk' np Grupa Warszawska w większości przyjeżdża w czwartek - dopłacaliśmy tylko 30pln za nocleg.
Franc "Rowery Poziome Rule"

IMK P14-001 (SWB ASS)
Thyss 222
IMK P12 (SWB, USS, B2B tandem)
Twister 800

MYSH

• wyczynowiec na poziomie
« Odpowiedź #245 dnia: Sierpnia 21, 2012, 08:21:49 am »
heh ja tam nic nie dopłacałem (nawet nie wiedziałem że tak można) ale ja mam ten "fart" że mam rodzinkę w Szczecinie i u nich zawsze mogę się zatrzymać :) ale od piątku nocuje tam gdzie wszyscy

ka_sroczka

• sympatyk
  • *
« Odpowiedź #246 dnia: Sierpnia 21, 2012, 12:08:17 pm »
Postaram się odpowiedzieć na te pytania w weekend albo w przyszłym tygodniu, bo jesteśmy na etapie przejścia z jednego ubezpieczenia na inne.

Przepraszam, że tak późno odpisuję, ale sprawa wygląda tak, że te ubezpieczenie, co mamy, jest naszym ubezpieczeniem OC. Nie dostaliśmy jeszcze dotacji od jednego ze sponsorów, co też stanowi pewną przeszkodę w realizacji innych świadczeń. Jeżeli więc chcecie się ubezpieczać mimo wszystko na własną rękę , to tak zróbcie, bo jesteśmy uzależnieni od innych.

już ubezpieczyliśmy dzieci na wyjazd (Wojażer) - opieka medyczna w Niemczech (w Polsce też) i skromne NNW. Sami mamy "Bezpiecznego rowerzystę", który zawiera NNW i OC.

shp

• kolarz na poziomie
« Odpowiedź #247 dnia: Sierpnia 21, 2012, 12:54:46 pm »
Shp, a jak z tym czwartkiem ?
Konkretnie, czy można przyjechać w czwartek i się zakwaterować w tym akademiku ?
Cena taka sama czy inna ? Są jakieś godzinny o których można się tam zameldować,
czy można kiedykolwiek ? (np. jakbym pojechał z Gdańska rowerem to byłbym pewnie na miejscu około północy)

Pozdrawiam

Możecie przyjeżdżać w zasadzie, kiedy chcecie - miejsc jest raczej dużo i zapłacicie też po cenach zniżkowych, jakie ogólnie mamy na noclegi. Rozmawiałem z kierownikiem i jest to możliwe. Ale w chwili obecnej dopłacacie już na własną rękę, najlepiej na miejscu, gotówką.

shp

• kolarz na poziomie
« Odpowiedź #248 dnia: Sierpnia 21, 2012, 08:52:02 pm »
Jeśli chodzi o dowody, paszporty dla dzieci - jeśli ich nie macie, to zabierzcie akt urodzenia dziecka, książeczkę zdrowia, czy jakikolwiek inny papier. Przepisy są jasne w tym temacie i musi być dowód albo paszport. Z drugiej jednak strony - takiej ludzkiej - dużo Polaków mieszka zaraz za zachodnią granicą, Niemcy raczej stamtąd uciekają bardziej na zachód, więc może łatwiej będzie o zrozumienie w przypadku ewentualnej kontroli.

hansglopke

• całkiem inny wariat
  • Zduńska Wola
« Odpowiedź #249 dnia: Sierpnia 22, 2012, 05:56:22 pm »
Czy w akademiku, gdzie ma być przewidziany nocleg jest dostęp do internetu? Niestety muszę wziąć pracę na wynos.
"Tak to już jest, że najszybciej zwraca na siebie uwagę idiota." - CK Dezerterzy

"Na pionowcu boli tyłek, plecy i w ogóle wykańczająca i niewygodna pozycja jest..." - Mototramp

shp

• kolarz na poziomie
« Odpowiedź #250 dnia: Sierpnia 22, 2012, 11:13:38 pm »
Czy w akademiku, gdzie ma być przewidziany nocleg jest dostęp do internetu? Niestety muszę wziąć pracę na wynos.

Dowiem się jutro.

szydziu

• całkiem inny wariat
    • Pilskie Bractwo Turystyki Rowerowej.
« Odpowiedź #251 dnia: Sierpnia 23, 2012, 07:07:37 am »
Jutro znaczy dzisiaj bo pisałeś to wczoraj ;)
Ktoś potrzebuje przyczepę kempingową?

https://youtu.be/b-T87-Vb9a8

toudi333

• wyczynowiec na poziomie
  • PIŁA
« Odpowiedź #252 dnia: Sierpnia 23, 2012, 07:10:25 am »
Witam z tego co czytam to sporo osób na zlocie będzie od czwartku, macie "plan" na piątek? bo jak wszystko dobrze pójdzie będę miał możliwość być na miejscu w piątek rano to chętnie bym się dołączył do grupy. Sądzę że wskazane było by zwiedzenie muzeum Techniki i Komunikacji jak by nie było tematyka ściśle związana ze zlotem ;-).

storm

• Gość
« Odpowiedź #253 dnia: Sierpnia 23, 2012, 08:16:26 am »
@Toudi - a maja tam pierwsze rowery poziome? ;-)

hansglopke

• całkiem inny wariat
  • Zduńska Wola
« Odpowiedź #254 dnia: Sierpnia 23, 2012, 08:38:07 am »
@Toudi - a maja tam pierwsze rowery poziome? ;-)
  Oni nie ale my Mamy.
"Tak to już jest, że najszybciej zwraca na siebie uwagę idiota." - CK Dezerterzy

"Na pionowcu boli tyłek, plecy i w ogóle wykańczająca i niewygodna pozycja jest..." - Mototramp