Ceny poziomek ustalają indywidualnie.
Wiem że już kilka zespawali - to firma z mojej miejscowości.
A moim zdaniem wiele ich kiepskich opini zawdzięczają 2 rzeczom:
- robiąc ramy na zamówienie często nie maja pojęcia jak klient zmierzył sobie dany wymiar, czym go zmierzył (przecież nie każdy ma kalibrowane przymiary itd)
i potem przy odbiorze może dochodzić do nieporozumień;
- czasami jak na rynek wchodzi jakaś nowość ze znanej marki i pojawiają sie ludzie co sobie zamawiają u nich kopie tych ram to jest ich kilku (klientów) i wtedy zdazy się że pomylą się z wysyłką i wyślą nie tą rame gdzie trzeba. Potem jak ktoś zamawiał piwoty pod hamulce w nietypowym miejscu dostaje w standardowym, a ten co chciał w standardowym dostaje przesunięte o 10mm. I co wtedy się dzieje - i jeden i drugi rozpiszą sie na forach że a to tu mu skopali standardowy wymiar, albo tu nie zmienili jak chciał.
Takie moje zdanie.
Mądrym polecam się zastanowić nad tym że jeszcze nie spotkałem się z opinia że czegoś nie chcieli poprawić, zawsze starają się zadowolić klienta.
Teraz widać że przez kilka ostatnich lat starają się odrobić nadszarpniętą opinię.
Trzeba chyba dać im szansę - ilu zadowolonych klientów śmiga na ich ramach i nie wypisuje nic na forach?
Najczęściej są to ludzie co chcieli mieć ramkę pod siebie i taką mają.
Ja do takich należę. To luksus mieć ramę według własnego projektu a nie z masówki, a że czasami rodzi się to w bólach.. - ilu stolarzy robi kuchnie na zamówienie i ma nieskazitelną opinie?
Podstawa to przemyślany projekt, dobrze zwymiarowany (łącznie z grubościami ścianek rur) i kontakt - oni często podpowiedzą co i jak.
Pozdrawiam.