Autor Wątek: I Supermaraton Jastrzębi Łaskich 12.06.2011  (Przeczytany 30030 razy)

trajk-o-ciklista

• całkiem inny wariat
  • To recline is devine!
    • Rowerki, przyczepki, sakwy i bagażniki
Odp: I Supermaraton Jastrzębi Łaskich 12.06.2011
« Odpowiedź #15 dnia: Kwietnia 28, 2011, 11:36:01 pm »
chyba im chodzilo o to ze podpada pod inne, bez wzgledu na szerokosc opon ;)
czyli treking tez nie podpadnie pod szosowy jesli ma waskie opony, bo jest trekingiem ;)
dziwnie, nie ma co ;)
Igor

~o
~ \-/\-
(o)^(o)

VeloMotion recumbents
Igorova Ciklo Garaża

------------------

hansglopke

• całkiem inny wariat
  • Zduńska Wola
« Odpowiedź #16 dnia: Maja 25, 2011, 10:25:02 pm »
Najnowsze zmiany regulaminu:
http://www.jastrzebie.lask.com.pl/index.php/2011/05/zmiany-w-regulaminie/

- Wszyscy rowerzyści są równi a w łóżkach mogą spać tylko kolarze, czyli wszystkie zwierzęta są równe, a na pudle staną tylko wybrańcy.
"Tak to już jest, że najszybciej zwraca na siebie uwagę idiota." - CK Dezerterzy

"Na pionowcu boli tyłek, plecy i w ogóle wykańczająca i niewygodna pozycja jest..." - Mototramp

M63

• kolarz na poziomie
    • Moje Poziomki :)
« Odpowiedź #17 dnia: Maja 26, 2011, 07:43:26 am »
4. Rodzaje rowerów:
Rower szosowy ? to taki, który posiada opony o szerokości do 34 mm włącznie, bez względu na rodzaj kierownicy.
Rowery inne ? to posiadające ogumienie o szerokości powyżej 34 mm i kierownicę inną niż baranek
A jak posiadam "górala" z barankiem ??  :D :D :D

Każdy z rowerów musi spełniać warunki określone dla pojazdów mogących poruszać się po drogach publicznych.
kto widział kolarkę z dzwonkiem ?? ( można namieszać w klasyfikacji ) (http://berde.cba.pl/wyposa.html)
Nie wstanę ,
TAK będę leżał !!!

pajak_gdynia

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #18 dnia: Maja 26, 2011, 08:03:28 am »
w dzwonek lub inny sygnał ostrzegawczy o nieprzeraźliwym dźwiękuK..a, sp...ććććć!!
Sygnał dźwiękowy, ocena przeraźliwości zależy od prędkości (efekt Dopplera).

Znowu rowery dostaną medale..

Jakub S.

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #19 dnia: Maja 26, 2011, 08:07:42 am »
Mam w nosie taką imprezę. Kolegom również sugeruję bojkot ;) A miałem wystartować tylko ze względu na normalne podejście organizatorów...
Jakub Sałata

gemsi

• całkiem inny wariat
  • carbon matters
« Odpowiedź #20 dnia: Maja 26, 2011, 08:45:18 am »
Mam w nosie taką imprezę. Kolegom również sugeruję bojkot ;) A miałem wystartować tylko ze względu na normalne podejście organizatorów...

ja tez mialem sie wybrac na ten, bo blizej, ale chyba jednak wybiore sie na Slaski Maraton, tam nie ma takich obostrzen i jak rozmawialem z organizatorami to serdecznie zapraszaja wszystkie poziomki przypominam wątek http://forum.poziome.pl/index.php?topic=1170.0 :)

hansglopke

• całkiem inny wariat
  • Zduńska Wola
« Odpowiedź #21 dnia: Maja 26, 2011, 08:17:54 pm »
Podany zostanie uzyskany przez nich wynik. Mają również prawo do korzystania z wszystkich innych przywilejów pozostałych uczestników.

"Wynik" mogę sobie sam zmierzyć. Jak zdążę wrócić z urlopu, to pojadę na krzywy ryj i na dodatek bez treningu. Niech zobaczą, że rower poziomy nie gryzie.
"Tak to już jest, że najszybciej zwraca na siebie uwagę idiota." - CK Dezerterzy

"Na pionowcu boli tyłek, plecy i w ogóle wykańczająca i niewygodna pozycja jest..." - Mototramp

storm

• Gość
« Odpowiedź #22 dnia: Maja 27, 2011, 08:55:40 am »
Po prostu się boją.... Pękają, że im podjedzie jakiś poziomkowicz, albo kilku i zgarnie wszystkie medale. Tchórze. Zwłaszcza, że te nasze rowery są o WIELE cięższe niż ich karbonowe, super wycieniowane maszynki a i tak wolniejsze :)

gemsi

• całkiem inny wariat
  • carbon matters
« Odpowiedź #23 dnia: Maja 27, 2011, 09:26:26 am »
Zwłaszcza, że te nasze rowery są o WIELE cięższe niż ich karbonowe, super wycieniowane maszynki a i tak wolniejsze :)

Storm, a ty jak dziecko, jedź i ich przegoń :)

storm

• Gość
« Odpowiedź #24 dnia: Maja 27, 2011, 03:29:08 pm »
Dobrze Dziadku Gemsi! Już jadę i przeganiam :D

Sorki, ale mam kontuzję ścięgna Achillesa, co chwilę mi się ona odnawia i niestety, ale wiosna mi w tym roku uciekła... Może zdążę się wykurować do WPR w Gdańsku za to...
A Tobie Dziadku życzę powodzenia w brevecie 600km :)

gemsi

• całkiem inny wariat
  • carbon matters
« Odpowiedź #25 dnia: Maja 27, 2011, 03:36:58 pm »
Dobrze Dziadku Gemsi! Już jadę i przeganiam :D

Sorki, ale mam kontuzję ścięgna Achillesa, co chwilę mi się ona odnawia i niestety, ale wiosna mi w tym roku uciekła... Może zdążę się wykurować do WPR w Gdańsku za to...
A Tobie Dziadku życzę powodzenia w brevecie 600km :)

Powodzenia to trzeba zyczyc Trajk-o-cikiliscie, ktory rzutem na tasme dotarl do warszawy i mu alternator siadl i teraz siedzi i mysli, zostac w warszawie i robic alterntor, czy jechac na brevet i robic po powrocie.

Yin

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #26 dnia: Maja 27, 2011, 04:16:32 pm »
A na forum cisza :) Alternator chyba da się dostać w takim mieście jak Wawa w sobotę a brevet ucieknie :) Udanego startu ( i finiszu co najmniej w pierwszej trójce) :)

gemsi

• całkiem inny wariat
  • carbon matters
« Odpowiedź #27 dnia: Maja 27, 2011, 05:29:59 pm »
A na forum cisza :) Alternator chyba da się dostać w takim mieście jak Wawa w sobotę a brevet ucieknie :) Udanego startu ( i finiszu co najmniej w pierwszej trójce) :)

No i Igor zdecydowal ze nie jedzie... Pech go nie opuszcza

hansglopke

• całkiem inny wariat
  • Zduńska Wola
« Odpowiedź #28 dnia: Czerwca 15, 2011, 06:50:31 pm »
Impreza się odbył..... Podobno super zorganizowana...... Ze względów oczywistych nie startowałem.
Na stronie "Jastrzębi" jest...2 (dwu !) godzinny film z przebiegu zawodów. Oczywiście nie namawiam do oglądania całości, lecz w 1h47min pojawia się UFO, czyli ja. Byłem zobaczyć i poszczuć moim rowerem, chociaż poziome rowery nie gryzą. Przypadkiem załapałem się do filmu :D :D :D
To link do filmu:http://www.youtube.com/watch?v=RApwBEQAYAA&feature=player_embedded
« Ostatnia zmiana: Czerwca 15, 2011, 06:53:20 pm wysłana przez hansglopke »

hansglopke

• całkiem inny wariat
  • Zduńska Wola
« Odpowiedź #29 dnia: Marca 24, 2012, 06:59:15 am »
Temat powraca. Jest znany termin (9-10.06.12) i trasa II-go Maratonu JS. Oczywiście pedałujący "inaczej" tzn.: do przodu, rękoma i parami nie będą klasyfikowani. Może jednak pokażemy, że poziomy nie gryzą, a dleżyny nie robią się po pięćdziesiątym kilometrze.