Dzięki Raffi za zgłoszenie chęci organizacji V Zlotu Anno Domini 2012. Wszystko zorganizujesz jak trzeba 
Jak chcesz zobaczyć imprezę, którą organizuję, to zapraszam na Warszawską Masę Krytyczną do Warszawy. Masz 14 przejazdów rocznie, do wyboru, z grubsza co miesiąc, więc coś sobie wybierzesz

A jak nie to oprócz Masy działam jeszcze w Zielonym Mazowszu (tam też bywają różne imprezy i akcje), sieci Miast dla Rowerów (organizator nie do końca udanego w tym roku Święta Cyklicznego w 12 miastach w PL) oraz Polsce na Rowery (też organizują różne rzeczy).
Także wybacz, ale raczej nie wezmę się dodatkowo za organizację zlotu. Ani w 2012, ani w latach kolejnych. Musisz mi uwierzyć na słowo, że nie byłbym w stanie uciągnąć więcej, a nie lubię robić czegoś kiepsko.
Jak któryś z nas weźmie karimatę i/lub śpiwór (albo załatwimy na miejscu sam materac i pościel) to chętnie Cię przygarniemy do pokoju, jeśli nasze i Ani towarzystwo będzie Ci odpowiadało. Napiszę zapytanie do organizatora.
Byłoby super. Jeszcze się będę orientował, czy gdzieś w tym ośrodku będą miejsca wolne nie zarezerwowane dla zlotowiczów. Może się okaże, że problemu nie ma. Bo najbardziej zależy mi na samym udziale, choćby po to by go móc zrelacjonować w Polsce na Rowery. Koszulkę i duperele jakoś przeboleję ;-)