Autor Wątek: Forumowy regulamin  (Przeczytany 194229 razy)

storm

• Gość
Odp: Forumowy regulamin
« Odpowiedź #75 dnia: Października 22, 2010, 11:39:15 am »
@Maciej - żeby móc "eliminować" - musisz mieć jeszcze za co. a póki co, z tego co ja się mniej więcej zorientowałem po ca 2 miesiącach dosyć aktywnego czytania tego Forum - jest bardzo mało takich osób,a  powiedziałbym nawet ściśle, że tylko jedna z nich coraz aktywniej zaczyna walczyć o prawo eliminacji samej siebie...
Zastanów się kim jest ta osoba i zacznij się zastanawiać dlaczego...

BTW: na groups.google.pl/advanced_search, znajdź posty niejakiego wacława z grupy pl.rec.zeglarstwo. Zastanów się nad nimi. Być może i jego i Ciebie coś łączy......... (nie w sensie fizycznym)

MaciejDlugosz

• Gość
« Odpowiedź #76 dnia: Października 22, 2010, 11:42:57 am »
Masz niewyobrażalnie ogromne EGO. Wszechświat podobno rozszerza się w nieskończoność a i tak dajesz radę żeby wszystkich nim przytłaczać. "A sobie założę snajperskie konto by eliminować ludzi którzy popełnili błędy." No tak, przecież to INNI popełniają błędy. JA i ONI - tak widzisz świat?

Przecież jak napiszę coś "podtekstem" w swoim poście i jeszcze będę puszczał innym oczko to chyba będzie to dwuznaczne? I można zinterpretować to co najmniej na dwa sposoby? Może Ty Saurus nie bierzesz sobie do siebie nic - ale to się nie zgadza - czemu zareagowałeś gdy cytowałem Twe wypowiedzi bez podawania Twojej osoby (wątek o owiewkach i stwierdzenie że "zwykłe owiewki nic nie dają")? Jakoś Cię to dotknęło a nie było skierowane do Ciebie.

@Maciej - żeby móc "eliminować" - musisz mieć jeszcze za co. a póki co, z tego co ja się mniej więcej zorientowałem po ca 2 miesiącach dosyć aktywnego czytania tego Forum - jest bardzo mało takich osób,a  powiedziałbym nawet ściśle, że tylko jedna z nich coraz aktywniej zaczyna walczyć o prawo eliminacji samej siebie...
Zastanów się kim jest ta osoba i zacznij się zastanawiać dlaczego...

Jestem świadomy sugestii. Tylko proszę weź pod uwagę dyskryminację. Zaraz mogę podać posty w których naruszona jest waga pliku max 50kB. Albo ktoś pisze pod swoim postem. Wszystko wbrew regulaminowi ale nie banowane (nie jestem prawnikiem - chodzi o sam fakt dyskryminacji).

jarek_es

• Administrator
  • całkiem inny wariat
« Odpowiedź #77 dnia: Października 22, 2010, 11:44:43 am »
Szkoda słów... Zamykam   :-[