Autor Wątek: SPRZEDAM MOJĄ ZETKE (NOWA)  (Przeczytany 5976 razy)

barteq1988

• sympatyk
  • *
SPRZEDAM MOJĄ ZETKE (NOWA)
« dnia: Października 02, 2010, 05:07:11 pm »

live_evil

• Administrator
  • całkiem inny wariat
  • ...i stąd wiemy, że Ziemia ma kształt banana
Odp: SPRZEDAM MOJĄ ZETKE (NOWA)
« Odpowiedź #1 dnia: Października 05, 2010, 06:24:01 pm »
W Ostrowie jeździły dwa takie rowery - jednym jeździł Kuba, drugim Romek (ale to było ładnych parę lat temu, rower mógł w tym czasie zmienić właściciela). Który z tych rowerów jest na aukcji?

Edit - zdaje się, że to jest rower Kuby - http://poziome.republika.pl/obrazki/rowerki/stas_2.jpg
« Ostatnia zmiana: Października 05, 2010, 06:25:39 pm wysłana przez live_evil »

wrmichal

• wyczynowiec na poziomie
  • Turek Wielkopolska
    • http://picasaweb.google.com/wrmichal
« Odpowiedź #2 dnia: Października 05, 2010, 06:29:20 pm »
Nie za drogo troszeczkę? 2600 to jest trochę pieniędzy.
Ebenen ist eine Maschine.
Michał

kaczor1

• całkiem inny wariat
  • www.kaczor2.blogspot.com
    • HPV Poland & Recumbent Bike
« Odpowiedź #3 dnia: Października 05, 2010, 06:35:08 pm »
W Ostrowie jeździły dwa takie rowery - jednym jeździł Kuba, drugim Romek (ale to było ładnych parę lat temu, rower mógł w tym czasie zmienić właściciela). Który z tych rowerów jest na aukcji?

Edit - zdaje się, że to jest rower Kuby - http://poziome.republika.pl/obrazki/rowerki/stas_2.jpg

Jednym z nich, jeździ obecnie gromanik.

sławek

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #4 dnia: Października 05, 2010, 07:45:45 pm »
- zdaje się, że to jest rower Kuby

------------
Jednym z nich, jeździ obecnie gromanik.

Teksty jak na Dzikim Zachodzie
- Hej, You!  Czy to nie jest strzelba Bila Parkera? ::)

Jak widać środowisko poziomkowców w Polsce nie jest zbyt liczne ;)
Sławek

kaczor1

• całkiem inny wariat
  • www.kaczor2.blogspot.com
    • HPV Poland & Recumbent Bike
« Odpowiedź #5 dnia: Października 05, 2010, 08:39:50 pm »

...

Jak widać środowisko poziomkowców w Polsce nie jest zbyt liczne ;)

Bo
Ilość rowerów poziomych jest odwrotnie proporcjonalna do ilości rowerów klasycznych.
Ilość rowerzystów poziomych, jest wprost proporcjonalna do ilości rowerów poziomych.
Każdy rower klasyczny, może stać się rowerem poziomym, ale nie każdy rower poziomy, może stać się rowerem klasycznym.

Mniej naukowo bardziej filozoficznie:
Gdzie życie klasycznego roweru osiąga kres, tam rower poziomy bierze swój początek.
 ;)

staskiewicz

• kolarz na poziomie
« Odpowiedź #6 dnia: Października 06, 2010, 09:42:27 am »

Jako brat Kuby i kolega Romka, mogę się wypowiedzieć.:) Nie jest to rower ani Kuby, ani Romka. Obydwie ramy są u mnie w garażu. Romek poskładał niedawno inny rower, ale to tez nie ten.

barteq1988

• sympatyk
  • *
« Odpowiedź #7 dnia: Października 07, 2010, 05:19:27 pm »
witam serdecznie, jezeli chodzi o zetke jaka jezdzi GROMANIK (jezeli rozmawiamy o tym samym czlowieku) z Legionowa, to zakupil ja takze ode mnie w 2008 roku. pzdr. bartek

bazi

• sympatyk
  • *
« Odpowiedź #8 dnia: Października 23, 2010, 08:37:58 pm »
Witam wszystkich, byłem oglądać te rowerek, bo jestem z okolicy, powiem szczerze ze jestem miło zaskoczony. Bardzo profesjonalnie zrobiony, wszystko na dobrych nowych częściach, super wyglądają felgi 20" na stożkach. Na początku cena troszkę wysoka, teraz widzę, że wystawiona jest taniej i jeszcze do negocjacji. Myślę co zrobić, może wy mi doradzicie, co do kupna. Co sądzicie o tym rowerku? z góry dzięki za wszelkie sugestie. Pozdrawiam

sławek

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #9 dnia: Października 23, 2010, 09:02:29 pm »
Witam wszystkich, byłem oglądać te rowerek, bo jestem z okolicy, powiem szczerze ze jestem miło zaskoczony. Bardzo profesjonalnie zrobiony, wszystko na dobrych nowych częściach, super wyglądają felgi 20" na stożkach. Na początku cena troszkę wysoka, teraz widzę, że wystawiona jest taniej i jeszcze do negocjacji. Myślę co zrobić, może wy mi doradzicie, co do kupna. Co sądzicie o tym rowerku? z góry dzięki za wszelkie sugestie. Pozdrawiam

Na pewno odezwą się Koledzy bardziej biegli w technicznych tematach - ja jako laik obawiałbym  się tylnego napędowego koła "20".  Sam mam jednego pozioma z kołami "20"  i  po mieście można jechać, ale na trasie chciało by się go rozpędzić a nie ma czym (brak jest przełożeń)
  Ten problem można na pewno obejść stosując większe tarcze z przodu ale... większe to znaczy nietypowe, a nietypowe to przeważnie sporo droższe albo trudne do zdobycia.
  To tyle - i liczę że moja wypowiedź będzie "sprostowana" przez Kolegów bardziej technicznie biegłych. Pozdrawiam.
Sławek

cyqlop

• całkiem inny wariat
  • Czułów
« Odpowiedź #10 dnia: Października 23, 2010, 09:14:46 pm »
rowerek na pewno wart jest swojej ceny
poza-tym kupujesz go w komplecie i nie musisz latać po sklepach za częściami dostajesz gotowy do jazdy

co do braku przełożeń jest przerzutka pośrednia to jest się wstanie wyregulować tak aby było dobre przełożenie także to nie problem.

ja wole sam zbudować, ale jak masz kasę i nie chcesz się bawić w budowanie to bierz na pewno się sprawdzi.

Skoro oglądałeś to miałeś okazję się nim karnąc więc wiesz jaki jest tak ze zdjęć wygląda dość obiecująco
Moja mała firemka
https://cnc-warsztat.pl (frezuje aluminium, drewno, tworzywa sztuczne)  ZAPRASZAM, DOBRE CENY

Druga strona
https://sites.google.com/site/cyqlopproject