fajnie ci wyszła ta ramka jak na drugi rower to świetnie masz jednym słowem talent :)jedyne czego bym się przyczepił to ta podpórka z tyłu pod oparcie trzeba było przyspawać większe nakrętki a do nich przykręcić jakieś rureczki ale da się to odpiłować i później poprawić
co do nauki jazdy i opinii o tym rodzaju poziomek, musisz zapomnieć że umiesz jeździć poziomką
to zupełnie co innego, ja uczyłem się jeździć długo i już miałem zrezygnować ale załapałem o co w tym wszystkim chodzi i nie żałuje do dziś, wiele osób poprzestaje na kilku przejażdżkach i zarzuca ten typ roweru a szkoda kiedy opanujesz jazdę a trwa to długo( w moim przypadku) nie będziesz chciał wrócić do tylnonapędowych
rady nie ucz się jeździć w terenie! ani też na ulicy chyba że nie ma ruchu! ja to robiłem w nocy na parkingu , kierownicą pracujesz zupełnie inaczej, na początku bedziesz musiał kontrować kierownicą najlepiej stań sobie na rowerku trzymając sie jakiejś sciany czy słupka i naciskajac na pedał zauważ co się dzieje z przodem jak skręca, wtedy będziesz wiedział jak naciskać na pedały
potem nie będziesz o tym myślał, będziesz jeździł jak każdym innym rowerkiem, i tylko cieszył się jazdą

pozdrawiam poniżej pierwsza jazda fajnym przednionapędowym
http://www.youtube.com/watch?v=EWFk2NoOq5w