Autor Wątek: Prośba z Krakowa  (Przeczytany 2955 razy)

papilion

• sympatyk
  • *
Prośba z Krakowa
« dnia: Sierpnia 09, 2010, 05:48:35 pm »
Witam,

mam na imię Patryk i od nie dawna jestem użytkownikiem tego forum. Na punkcie rowerów poziomych jestem zakręcony od dawna.
W zeszłym miesiącu zbudowałem swój pierwszy prototypowy "rower" trójkołowy. Posiada on niekonwencjonalne sterowanie w układzie tadpole (tylne koło skrętne). Teraz rozważam skontruowanie standardowej wersji. Mam wielką prośbe do forumowiczów. Chciałbym przejechać się prawdziwym trikiem, porozmawiać z właściciel iczy wymienić doświadczenia; generalnie spotkać się. Jeżeli ktoś Was mógłby mi poświęcić chwilkę czasu i mógłby się spotkać byłbym baaaaaardzo wdzięczny. Mieszkam w Krakowie i móglbym dojechać powiedźmy 100 do 200 km. Może jeżeli znacie kogo kto mógłby mi ewentualnie pomóc proszę o kontakt  ;)

Pozdrawiam Patryk

hansglopke

• całkiem inny wariat
  • Zduńska Wola
Odp: Prośba z Krakowa
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 09, 2010, 06:03:48 pm »
Zapraszam na zlot do... Piły. Pewno się ktoś z trajką trafi.
"Tak to już jest, że najszybciej zwraca na siebie uwagę idiota." - CK Dezerterzy

"Na pionowcu boli tyłek, plecy i w ogóle wykańczająca i niewygodna pozycja jest..." - Mototramp

szydziu

• całkiem inny wariat
    • Pilskie Bractwo Turystyki Rowerowej.
Odp: Prośba z Krakowa
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 09, 2010, 08:51:33 pm »
hm.... Piła => Kraków  jak na moje oko to z 400 km jak nie 500 ;) nie mniej jednak Patryku wbijaj ze swoim prototypem do nas na Zlot. Skoro dałeś rade zbudować pojazd - ( ja nawet się za to nie biorę ;) ) to wierzę że dasz rade dotrzeć i na Zlot. ;)
Ktoś potrzebuje przyczepę kempingową?

https://youtu.be/b-T87-Vb9a8