Autor Wątek: predkosci pion vs poziom  (Przeczytany 24691 razy)

gemsi

• całkiem inny wariat
  • carbon matters
Odp: predkosci pion vs poziom
« Odpowiedź #45 dnia: Sierpnia 09, 2010, 07:54:14 pm »
Może jakieś porównania ... ?

A gdzie tam nas amatorów porównywać do zawodowców ;) Zupełnie nie ta liga i nawet poziom nie pomoże.. Jak chcesz porównywać bardziej wyjeżdżonych "amatorów" na dłuższej trasie i na rożnych rowerach to polecam statystyki z wyścigów race across america (RAAM).

najlepiej odnosić się do własnych osiągów w innym przypadku można się zniechęcić.

gemsi

• całkiem inny wariat
  • carbon matters
« Odpowiedź #46 dnia: Sierpnia 09, 2010, 07:55:34 pm »
Wybrałem się niedawno na wieczorną małą rundkę , taką około 12 km , w jedną stronę było lekko pod wiatr 
 i nie wiadomo kiedy wyprzedził mnie kolaż, nie to żeby jakoś z zawrotną prędkością ale jednak ,ja już szybciej jechać nie dałem rady . Porażka.

Nie martw sie , tak to bywa :), potraktuj to jako naukę i trenuj dalej.

sławek

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #47 dnia: Sierpnia 09, 2010, 08:42:41 pm »
Wybrałem się niedawno na wieczorną małą rundkę , taką około 12 km , w jedną stronę było lekko pod wiatr  i nie wiadomo kiedy wyprzedził mnie kolarz, nie to żeby jakoś z zawrotną prędkością ale jednak ,ja już szybciej jechać nie dałem rady . Porażka.

Targałem worek z cementem, i ledwo niosłem. A tu przechodzi Pudzian, i dwa worki wziął pod jedną pachę. A ja już więcej nie mogłem. Porażka   ;)

najlepiej odnosić się do własnych osiągów w innym przypadku można się zniechęcić.
  Gemsi, za te słowa będę do Ciebie mówił "Mistrzu"
Sławek

szydziu

• całkiem inny wariat
    • Pilskie Bractwo Turystyki Rowerowej.
« Odpowiedź #48 dnia: Sierpnia 09, 2010, 08:44:11 pm »
Wybrałem się niedawno na wieczorną małą rundkę , taką około 12 km , w jedną stronę było lekko pod wiatr 
 i nie wiadomo kiedy wyprzedził mnie kolaż, nie to żeby jakoś z zawrotną prędkością ale jednak ,ja już szybciej jechać nie dałem rady . Porażka.
Nie narzekaj - w poprzednią sobotę prowadziłem ekipę przełajami - tuż przed startem urwał mi się pedał w kozie ( skrzypiał od roku aż w końcu odpadł ;) ) na szybko wskoczyłem na poziomego od kolegi - wzrost i wszystko inne podobne przełożenia też spoko - górka nie była dla mnie aż tak deprymująca że jako jedyny zostaje w tyle - niestety resztę trasy oglądałem plecy mojego Kochania co śmigała na poziomie :( A wieczorem byłem jak z krzyża zdjęty :/
Ktoś potrzebuje przyczepę kempingową?

https://youtu.be/b-T87-Vb9a8

gemsi

• całkiem inny wariat
  • carbon matters
« Odpowiedź #49 dnia: Sierpnia 09, 2010, 09:24:11 pm »

Gemsi, za te słowa będę do Ciebie mówił "Mistrzu"

etam, wystarczy że na zlocie machniemy po browarku :)