Autor Wątek: Witam poziomych rowerzystów!  (Przeczytany 4834 razy)

DROMADER

• kolarz na poziomie
Witam poziomych rowerzystów!
« dnia: Maja 08, 2010, 07:54:12 pm »
Witam serdecznie, nazywam się Tadeusz, mieszkam w Orzeszu (woj. śląskie). Na forum zaglądam prawie codziennie już pół roku. Wraz z kolegą z pracy  składamy dwa bliźniacze rowery poziome SWB.  Mój jest już ukończony w 95% - pozostało jeszcze  kilka drobiazgów i malowanie. Pierwsze jazdy już za mną, wrażenia SUPER!!! Dodam jeszcze że konstrukcja poziomki powstała w dużej mierze oparta na doświadczeniu forumowiczów, linkach, zdjęciach itd.  dlatego też szczególnie składam serdeczne podziękowania kilku najaktywniejszym kolegom tego forum.

cruzbike

• wyczynowiec na poziomie
  • Solec Wielkopolski
Odp: Witam poziomych rowerzystów!
« Odpowiedź #1 dnia: Maja 08, 2010, 08:44:50 pm »
No witam  :D Mam nadzieję że na forum się podoba, jak widać dzielenie się doświadczeniem przynosi same zyski :)
Miłego poziomowania !  ;D
GG: 13949582

PrzemO

• Never talking just keeps walking...
    • Sporty alternatywne
« Odpowiedź #2 dnia: Maja 09, 2010, 06:48:15 am »
Witaj Dromader,

cieszymy się, że się uaktywniłeś jako użytkownik forum a już wkrótce także jako poziomkowiec. Pochwal się konstrukcją, może ci bardziej doświadczeni i aktywni koledzy forumowi wypatrzą jakieś tam niuansiki do poprawek.

Orzesze - śląska grupa rośnie w siłę, +2 na stan. Ładnie, ładnie - Gliwice, Orzesze, Katowice, Opole.....jeździć chłopy, umawiać się i spotykać się w większej grupie, pokazywać się i promować poziomki, bo .....warto  ;D :) ;D

Piękne masz tam okolice do jeżdżenia, dużo lasów i pusta jeszcze autostradka do Gliwic  ;)

edit: mój setny post. Jest powód do wódeczki  :P
Przerwa

sławek

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #3 dnia: Maja 09, 2010, 10:48:31 am »
Witaj Dromader,
Pochwal się konstrukcją, może ci bardziej doświadczeni i aktywni koledzy forumowi wypatrzą jakieś tam niuansiki do poprawek.

Albo czegoś się nauczą ;D
 Czasem ktoś "nowy" wnosi świeże spojrzenie na sprawę.I wtedy wszyscy się dziwią, że czemu nikt wcześniej na to nie wpadł!
  A jak z Orzesza jesteś to pytanie: A Olka Tabackiego znasz? (Weterynarz po 40-te  ;))
Sławek

DROMADER

• kolarz na poziomie
« Odpowiedź #4 dnia: Maja 09, 2010, 08:39:53 pm »
Witam jeszcze raz. Forum bardzo mi się podoba - bardzo duża i chyba jedyna kopalnia wiedzy o rowerach poziomych. Jeżeli mi się uda to wrzucę w galerii  fotkę. Do Sławka - Olka znam dobrze, mieszka  ode mnie 2km. Pozdrawiam "Wszystkich Poziomych".

sławek

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #5 dnia: Maja 09, 2010, 08:48:29 pm »
Do Sławka - Olka znam dobrze, mieszka  ode mnie 2km.
  No to pozdrawiaj Go koniecznie!
  Przy okazji "akcent" rowerowo- weterynaryjny. Dowód na to że warto zwiedzać Opolszczyznę, znaleźć miejsca przedziwne  i takie zdjęcie sobie móc nad łóżkiem powiesić  ;D
http://img193.imageshack.us/img193/6626/punktko.jpg
Sławek

toft

« Odpowiedź #6 dnia: Lipca 03, 2010, 09:08:29 pm »
Cześć:)