Hello,
Piotr, Polska Północna, Bałtyk Południowy a konkretnie wioska/peryferia Gdyni.
Jak dotąd jeżdżę klasycznym rowerkiem, aktualnie Unibike Expedition, ale ostatnio pooglądałem zdjęcia, poczytałem trochę i
chcę poziomej trójkołówki w wersji "expedition". Obawiam się jednak, że mam za mało mechanicznego zacięcia jak i brak warsztatu żeby samodzielnie coś takiego skonstruować. Chciałbym popróbować różnych modeli zanim kupię (czytaj) wydam kilka tysięcy, ale nie 5 minut czy 500 metrów - tylko zrobić kilkanaście co najmniej km, żeby się przekonać jak się tym powozi. Chyba najbardziej przemawia do mnie Alien Alu od "Carbon Design", ale chciałbym sprawdzić jak czułbym się na nim na drodze, jak osiągi i w ogóle jak jest. Aktualnie mogę bezproblemowo machnąć 200km w 12 godz (w tym przerwy), ale wyczytałem, że używając poziomki można znacznie ten wynik poprawić.
Wykorzystam okazję do zapytania, może jest ktoś w okolicy kto dałby się przejechać dłuższy kawałek (za kratę browara albo ekwiwalent) żebym to poczuł i się podjarał ostatecznie albo żeby mi przeszło. Dwu_kołowe poziomki (ze wskazaniem na SWB) też wchodzą w skład niniejszej oferty

Pytanko drugie - jakieś targi w najbliższym czasie, w bliższej i dalszej okolicy (na odnośnym pod_forum susza)??
A może ktoś chce sprzedać bo zbudował/kupił sobie lepszy ??
pozdrawiam poziomych
SUBCOM