Autor Wątek: Uć na łączach;)  (Przeczytany 255 razy)

Pegaso_tt

• sympatyk
  • *
Uć na łączach;)
« dnia: Października 01, 2025, 04:39:57 pm »
Cześć

JAkiś czas temu, po latach transportowej zmechanizowanej ewolucji powróciłem do roweru jako głównego środka do przemieszczania się przez życie. Na początku testowo był to zwykły rower, co w Polszcze przekładało się wtedy na biedaMTB, tak by z czasem przejść tym razem velo-ewolucję, przez m.in. prawdziwe MTB, trekkingi, potem dorosnąć do... opafiets'a, a od kilku lat także cargo. A że w technikum miałem blisko roczny epizod z LWB zwanym jamnikiem (nazwanego tak w odróżnieniu od teriera- SWB którego plan jeszcze gdzieś mam w szufladzie, a który wtedy nie wydał mi się tak atrakcyjny wizualnie), i że epizod ów był całkiem udany -bo zwykłe dojazdy do szkoły zyskały nowy wymiar, wypady za i przez miasto to był fun, a zwieńczeniem był wakacyjny trip z przyjacielem w dwa "jamniki"- zapragnąłem tedy wrócić do roweru na poziomie;), stąd moja tu obecność. Kłaniam się na powitanie i pozdrawiam:).
 Tom

Audax

• kolarz na poziomie
Odp: Uć na łączach;)
« Odpowiedź #1 dnia: Października 01, 2025, 06:08:12 pm »
Hejka. Miło powitać nową osobę :)
Nie karmie troli.

Jacekddd

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #2 dnia: Października 01, 2025, 10:54:18 pm »
Witam i życzę powodzenia na poziomie.

Quest XS 20kkm; 11 Podróży 6379Km; Bieganie;
http://www.sports-tracker.com/view_profile/jacekddd

Maciej K

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #3 dnia: Października 02, 2025, 10:14:00 am »
Witaj i może więcej coś o sobie napisz.
Posłużyłeś się nazwami "jamnik" i "terier", które w połowie lat 80tych ub. wieku rowerom moim nadałem.
Wnioskuję, że jak te nazwy znasz, to najpewniej młodzieńcem nie jesteś.
I jak na człowieka dojrzałego przystało, przed jaśniejszym przedstawieniem siebie,
lękać się nie powinieneś.