Autor Wątek: Elektryczny fat flevo racer - wpisujcie wasze propozycje  (Przeczytany 1003 razy)

DeVilio

• całkiem inny wariat
  • Chill... tylko chill nas uratuje.
Elektryczny fat flevo racer - wpisujcie wasze propozycje
« dnia: Lipca 03, 2025, 08:25:17 pm »
Siema,

MUSZĘ się pozbyć mojego ukochanego grubaska na odpowiednim poziomie. Jeżeli ktoś jest zainteresowany jego zakupem - wbijcie mi waszą propozycję - albo w wpisie poniżej albo w wiadomości prywatnej - jak kto woli.

Transport tego wielkoluda we własnym zakresie, mieszkam w Gdańsku.

Jest na chodzie, potrzebuje troszkę miłości bo nie mam czasu go użytkować, akku jeszcze działa i na wspomaganiu spokojnie zrobicie 100km jeżeli będziecie używać go jako wspomagania, na wariata 20km i po akku. Silnik 750W odpowiedni do wielkości bestyjki. Wystawiłem go na allegro lokalnie wrzucam link żebyście sobie zdjątka pooglądali.

https://allegrolokalnie.pl/oferta/fat-eflevoracer-szybki-elektryczny-wygodny-zjawiskowy-y76
Cayon XT Performante FOX 18,5`
FatFlevo - na sprzedaż

Audax

• kolarz na poziomie
Odp: Elektryczny fat flevo racer - wpisujcie wasze propozycje
« Odpowiedź #1 dnia: Lipca 04, 2025, 09:48:57 am »
Ale potwór! Na jaki wzrost on jest?
Nie karmie troli.

DeVilio

• całkiem inny wariat
  • Chill... tylko chill nas uratuje.
Odp: Elektryczny fat flevo racer - wpisujcie wasze propozycje
« Odpowiedź #2 dnia: Lipca 06, 2025, 03:57:46 pm »
Siemasz, ja mam 176 wzrostu, masz regulację na foteliku kilka cm oraz masz też regulację na korbie fhui do przodu bo bom się wysuwa także strzelę że pewnie do 185 - 190 by poszło, zresztą element na którym trzyma się korba da się modyfikować jak masz kumpla ze spawarką to nawet dla 2 metrowego twardziela się nada.
Cayon XT Performante FOX 18,5`
FatFlevo - na sprzedaż