Gdy słońce dotykało wierzchołków drzew w dolinie Noteci, ja wraz ze stormem, szukałem sposobu wyjścia, beż użycia schodów, z dworca w Warszawie.
Raffi - miałem racje.
Schody ruchome do hali głównej, jadą tylko w dół, te które jechały do góry, są osłonięte parawanem (remont) podobnie jak przejście na placyk, przy Złotych Tarasach.
To taki mały epilog, w niekończącej się opowieści, autorstwa polskich kolei państwowych (!małe litery z premedytacją)
Trzeba przyznać, zapewnienie mi dobrego humoru, za sprawą tej instytucji, przez wysoki
poziom abstrakcji, sprawiło, że się nie zawiodłem.
Następnie zaraz za dworcem, zostałem strąbiony, przez nadpobudliwych kierowców i od razu poczułem, że jestem u siebie.
Co do samego zlotu.
Przyznam się, że organizatorzy w przeciwieństwie do pkp, bardzo mnie rozczarowali i zawiedli.
Zaczęło się całkiem przyjemnie, problemy z kontaktem telefonicznym, brak odpowiedzi na maile, apele o zgłaszanie się. Zapowiadała się fantastyczna katastrofa.
Dojeżdżamy na miejsce i co?
Klops.
Ręce opadają!!!
Żadnych problemów z zakwaterowaniem, żadnych kłopotów z przechowywaniem rowerów, żadnych konfliktów z osobami do których nas dokwaterowano. Czysto, schludnie, miło.
Myślałem, że na stołówkę sobie chociaż ponarzekam, ale niestety, tu też pełne rozczarowanie.
Mam nadzieje, że w przyszłym roku też zostanę tak rozczarowany.

A tak na serio.
Postoje mogłyby być kótsze i mogło by być ich mniej, lub tak jak napisał Igor, jeden dłuższy w miejscu, gdzie można by było coś zjeść.
Zabrakło jakichś konkurencji, zawodów, nie wiem. Jakiś sprint, slalom, czy coś w tym stylu.
Bardzo podobał mi się pomysł rozdzielenia tras, na szybszą i wolniejszą.
Dzięki temu część mogła oglądać widoki, a inni próbować przegonić wiat - i wszyscy byli zadowoleni.
Bardzo wam dziękuje z ogrom pracy jaki włożyliście w organizacje, a uczestnikom za fantastyczne towarzystwo.
Czekam na doniesienia o kolejnych wybuchach ognisk zapalnych, tej jakże nieuleczalnej i niebezpiecznej choroby.
Panie doktorze.
Pacjent nie wyraża zgody na leczenie - proszę odnotować w karcie.
Pozdrawiam Roland
Co idzie włączyć ich troje
I sprawdzić reakcje.
Koledzy lubią metal
Będą fajne akcje.