Autor Wątek: ZLOT 2010  (Przeczytany 84399 razy)

Jakub S.

• całkiem inny wariat
Odp: ZLOT 2010
« Odpowiedź #15 dnia: Lipca 13, 2010, 12:51:36 am »
Na stronie brak informacji, na maila na razie brak odpowiedzi :(
Jakub Sałata

igorc

• kolarz na poziomie
« Odpowiedź #16 dnia: Lipca 13, 2010, 12:58:56 am »
zgłosilem to PTTKowcom co by to poprawili i żeby odpwoiadali na mejle b kiszka będzie.
Igor Czajkowski
moja pasja to wyprawy rowerowe

szydziu

• całkiem inny wariat
    • Pilskie Bractwo Turystyki Rowerowej.
« Odpowiedź #17 dnia: Lipca 13, 2010, 09:43:04 am »
W tej chwili kolega Jan. B. (ten z PTTK-u) wyjechał na 2 tygodnie urlopu. Na większość pytań jestem w stanie udzielić odpowiedzi za kol. Janka co nie będe wiedział to steroryzuje chłopa telefonem pomimo urlopu :)
Więc można kierować pytanka na adres info@bractwo-rowerowe.pila.pl lub p.w.
Ktoś potrzebuje przyczepę kempingową?

https://youtu.be/b-T87-Vb9a8

gemsi

• całkiem inny wariat
  • carbon matters
« Odpowiedź #18 dnia: Sierpnia 09, 2010, 09:54:44 pm »
no dobra, to na jaki adres wysłać zgłoszenie ?

igorc

• kolarz na poziomie
« Odpowiedź #19 dnia: Sierpnia 09, 2010, 09:55:49 pm »
Igor Czajkowski

gemsi

• całkiem inny wariat
  • carbon matters
« Odpowiedź #20 dnia: Sierpnia 11, 2010, 01:06:14 pm »
Na stronie brak informacji, na maila na razie brak odpowiedzi :(

nie odpowiadają, wiec nie wiem czym zgłoszony czy nie

igorc

• kolarz na poziomie
« Odpowiedź #21 dnia: Sierpnia 11, 2010, 01:17:00 pm »
No słabo PTTK odpowiada na e-maile. Zgłosiłem im by to poprawili bo dobra komunikacja to podstawa.
Igor Czajkowski

cruzbike

• wyczynowiec na poziomie
  • Solec Wielkopolski
« Odpowiedź #22 dnia: Sierpnia 11, 2010, 02:52:12 pm »
Jeszcze nie cały miesiąc :) może pobijemy rekord zalogowań  ;)
GG: 13949582

szydziu

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #23 dnia: Sierpnia 11, 2010, 08:03:03 pm »
Z PTTKiem jest tak że Jan B.- petetekowski promotor Zlotu jest po prostu "wyjechany"  w miejsce bez internetu i nawet my (reszta organizatorów) mamy problem z kontaktem z nim... ale już nie długo wróci i wtedy podgonimy wiele spraw ;)
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 11, 2010, 08:05:04 pm wysłana przez szydziu »

igorc

• kolarz na poziomie
« Odpowiedź #24 dnia: Sierpnia 11, 2010, 08:05:15 pm »
no odpisał mi właśnie, że ma niespodziewany wyjazd... i że w piątek a najpóźniej w poniedziałek nadrobi zaległości mejlowe.
Igor Czajkowski

gemsi

• całkiem inny wariat
  • carbon matters
« Odpowiedź #25 dnia: Sierpnia 11, 2010, 09:31:49 pm »
Z PTTKiem jest tak że Jan B.- petetekowski promotor Zlotu jest po prostu "wyjechany"  w miejsce bez internetu i nawet my (reszta organizatorów) mamy problem z kontaktem z nim... ale już nie długo wróci i wtedy podgonimy wiele spraw ;)

to mi na priva odpowiedz :)

szydziu

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #26 dnia: Sierpnia 16, 2010, 04:56:47 pm »
Drodzy Koledzy - dzisiaj spotkaliśmy się w gronie organizatorów i oto co wiemy: na dziś (16.08) są zgłoszone 3 osoby: jedna na 2 dni, dwie - na jedną noc. Jest paru organizatorów, ale o nich teraz nie warto mówić, bo i tak nie zmienia to fatalnej sytuacji. Zaległe odpowiedzi pójdą do zainteresowanych dzisiaj - Janek przeprasza, ale w PTTK jest stała awaria poczty mailowej a on był na wyjeździe.
Wprawdzie jest jeszcze trochę czasu na zgłoszenia, ale - na Boga - wszystko jest "zaklepane" (spanie, jedzenie,program turystyczny, poczta rowerowa, kartka pocztowa, okolicznościowy datownik itp.) a tu nie ma dla kogo imprezy robić. Zmobilizujcie się więc jak najszybciej - najlepiej duuużo przed  terminem zgłoszeń i zgłoście swój udział. A w najgorszym wypadku jakoś wyjdziemy z twarzą rezygnując z wszystkiego co już zaklepane (mam nadzieję, że nie każą nam za to płacić!).

igorc

• kolarz na poziomie
« Odpowiedź #27 dnia: Sierpnia 16, 2010, 06:04:08 pm »
Powiem tak, albo odpowiada się na e-maile w ciągu 24 godzin albo niech główny organizator nie oczekuje, że będą ludzie czekać tydzień na odpowiedź. Bo jeśli nie można się dodzwonić i doczekać odpowiedzi mejlowej to czego się spodziewac na miejscu? Nie po to oddawałem sprawy organizacyjne w tym roku w inne ręce by zabijać imprezę. Puszczę jeszcze raz e-mailing do poprzednich uczestników.
Igor Czajkowski

toudi333

• wyczynowiec na poziomie
  • PIŁA
« Odpowiedź #28 dnia: Sierpnia 16, 2010, 08:10:16 pm »
Witam, z tego co wiem to tylko dwa maile zostały dłuższy czas bez odpowiedzi co zostało wyjaśnione i sprostowane przez kolegę Szydzia. Z doświadczenia wiem że część uczestników różnych względów na imprezy zapisuję się w ostatni dzień lub nawet po terminie ale w tym przypadku nie widać niestety większego zainteresowania zlotem nawet na forum. Podtrzymajmy rozpoczętą tradycje zlotu i spotykajmy sie co roku w "poziomym" gronie.

gemsi

• całkiem inny wariat
  • carbon matters
« Odpowiedź #29 dnia: Sierpnia 16, 2010, 10:47:35 pm »
Witam, z tego co wiem to tylko dwa maile zostały dłuższy czas bez odpowiedzi co zostało wyjaśnione i sprostowane przez kolegę Szydzia. Z doświadczenia wiem że część uczestników różnych względów na imprezy zapisuję się w ostatni dzień lub nawet po terminie ale w tym przypadku nie widać niestety większego zainteresowania zlotem nawet na forum. Podtrzymajmy rozpoczętą tradycje zlotu i spotykajmy sie co roku w "poziomym" gronie.

ja nie otrzymalem odpowiedzi, wysylam jeszcze raz, ale jak nie dostane potwierdzenia to sobie jakos inaczej zagospodaruje ten weekend, chyba ze pracuje szcze jakis inny adres, zgloszenie wyslalem 10tego sierpnia