Hi....Ta Wasza tęsknota za moim towarzystwem i ta chęć obejrzenia moich rowerów i "gównianych" produktów laminatowych (w tym VaueMów) jest wzruszająca. Niestety.
Ja szanując swój czas lubię spotkania, ale z ludźmi kompetentnymi i takimi,
co jakieś dokonania w branży poziomej mają.
Podczas tych lat minionych zapraszałem kilku (jak choćby andreja), ale zaproszenia olano.
Chcąc być szczerym muszę także napisać, że od wielu, wielu lat widok moich gości z wytrzeszczonymi ślepiami
i rozdziawionymi japami przestał mnie bawić.
Odpowiadanie na dziesiątki, często tak bzdurnych czy naiwnych pytań również.
Jak zrobię Caba "sport" i tu na Forum zaprezentuję, a mój najmłodszy syn (20) temat mojej 46cioletniej działalności
ogarnie, to ja sobie gdzieś wyjadę, a wszyscy zainteresowani mogą wtedy moją firmę nawiedzać.
Mam nadzieję, że w towarzystwie Kamila (Aventy) mój synek jako przewodnik i prezenter da sobie radę.
A może i jakiś Zlot zorganizuje.
STARAM SIĘ ludzi, zwłaszcza tu na Forum (to, że co wrażliwsi obrażeni się czują , to już inna sprawa i w naszym kraju jakże modna) NIE OBRAŻAĆ.
Nie uważam też, abym użyciem sformułowania POZIOM OWIEC kogokolwiek obraził.
Bo tak na logikę sprawę tę biorąc.
Jeśli od 35 lat PASTERZE naszym krajem rządzą i sporym poparciem się cieszą, to logiczny wniosek wypływa,
że skoro pasterze są, to i OWCE być MUSZĄ. Proste.
A forumowe wypowiedzi czytając mam przekonanie, że spora grupa poziomowców zowczona jest.
Zaś ta druga grupa do stadnego zwiedzania dążąc lub też z takowego się ciesząc,
skłonności owcze czyli stadne objawia.
p.s. A Ty natalka ogarnij się trochę.
Poczytaj swoje stare teksty o moich trzeszczących i klekoczących pojazdach (choćby Twoje "światłe" opinie
z Żyrardowa na temat Caba, którego od kilku lat klubowy zażywa) i zastanów się, czy w Twoim
przypadku to NAMIĘTNE i publiczne wyrażanie tęsknoty za odwiedzeniem Kalisza
najzwyklejszą żenadą nie pachnie.
Jeśli zaś kogoś, kto w dziedzinie "poziomej" (rowery, pojazdy, karoserie, kufry, siodła i dziesiątki innych przydatnych detali) choć 1/100ną z tego co ja zrobiłem zrobił znajdziesz, to będę wdzięczny
i "ojcem" polskiego życia na poziomie nazywać go zacznę.
Podczas czytania moich tekstów postaraj się histeryczne podniecenie i naturalną nerwicę opanować.
Wtedy łatwiej moje treści pisane przyswoisz i ZROZUMIESZ.