Autor Wątek: Materac Ventisit, fotelik regulowany  (Przeczytany 2234 razy)

darznur

• wyczynowiec na poziomie
Materac Ventisit, fotelik regulowany
« dnia: Maja 04, 2022, 02:25:46 pm »
Witam,
miał być projekt a jest wyprzedaż:

- materac Ventisit - wymiary dł890 szer 265/215/255. Strona wierzchnia bez zarzutu. Spód - przerwana siatka przy rzepie, pianka bdb, grubość 10
- foteli regulowany - długość ca 810 - 950. Do naprawy/ renowacji. Do tego mocowanie z ceownika aluminiowego 

Ceny:
- materac 222pln
- fotelik 111pln

Ceny są do negocjacji. Dodatkowe zdjęcia ?? Nie ma problemu. Ja mieszkam w Poznaniu. Materac mogę wysłać. Fotelik - trzeba pomyśleć ze względu na wymiar.

Oprócz materaca i fotelika na sprzedaż pójdą dwa koła od wózka inwalidzkiego wraz z osią i mocowaniem - mocowanie jednostronne - piasta 36 szprych. Na obręczy są pełne opony także do przeplotu.

Jeszcze nie wiem czy nie sprzedam mojego CBC Lowrider cruzbike 2 x 20" , patelnia 53/39, fotelik "młot". Muszę się zastanowić albo pójdzie cały albo na części.

Pozdrawiam
darznur vel Wojciech

szydziu

• całkiem inny wariat
    • Pilskie Bractwo Turystyki Rowerowej.
Odp: Materac Ventisit, fotelik regulowany
« Odpowiedź #1 dnia: Maja 04, 2022, 09:40:14 pm »
Fotelik - trzeba pomyśleć ze względu na wymiar.
dziś wysyłałem - 18 zł Poczta Polska
Ktoś potrzebuje przyczepę kempingową?

https://youtu.be/b-T87-Vb9a8

kamilrozanski

• produkcja i sprzedaż velomobili
    • https://www.facebook.com/aventybike
« Odpowiedź #2 dnia: Maja 05, 2022, 11:40:12 am »
Cześć, tak z ciekawości zapytam jakie jest pochodzenie siodełka? Pytam gdyż dystrybucja była ich tylko na zachód a tu w Polsce jedno się pojawiło :)
Pozdrawiam
Kamil

darznur

« Odpowiedź #3 dnia: Maja 05, 2022, 12:38:39 pm »
Cześć "szydziu" - dziękuję za podpowiedź :)

Cześć Kamil - no to mi się "biały kruk" trafił. A na poważnie to kupiłem je iks lat temu w Polsce. Skąd, kiedy, od kogo etc - nie pamiętam. Wiem, że ma swoje lata i że dużo przeszło przed moimi projektami !! Ja je używałem jako wzornik / próbnik do projektów. Było ok, demontowałem i montowałem fotelik docelowy.