Pewnie znacie tą bestyjkę, grubasek na poziomo, bazowany na Flevo Racer, zbudowany przez AGA i Matix Bike idzie na sprzedaż. Rower jest elektryczny, na grubych oponach więc w terenie też sobie radzi. Silnik 750W, jako wspomaganie spokojnie da radę nawet i na 100km byle nie używać go jako skutera, jak chcecie sobie poszaleć to po 20 - 30 km będzie wołać o papu.
Zdjęcia wrzucę jak tylko jakieś zrobię (może w ten weekend), chcę za niego 15.000zł, cena do niewielkiej negocjacji jako że bracia i siostry jesteście na odpowiednim poziomie. Nie mam jak go wysłać, więc jak ktoś będzie chętny to transport ogarnia sam. Rower jest dość długi ale da się to czy owo z niego zdjąć żeby łatwiej go zapakować. Ja go wiozłem normalnym kombiakiem przez całą Polskę do Gdańska. Na terenie 3-miasta rowerem mogę gdzieś podjechać jeżeli kupujący sobie zażyczy. Nie musze wam chyba dodawać, że rower jest jedyny na świecie. Nie ma żadnej innej sztuki Flevo Racer na grubych gumach 4.0 cala. Rower ma 1000km przejechane więc w idealnym stanie. Przednia zębatka zintegrowana - 3 biegowa, planetarka bezobsługowa. Rama - stal - nie połamie się. Felgi, opony itd - wszystko chciałem żeby było jak najlepsze i takie dostałem. Hamulce hydrauliczne oczywiście tarczówki. Prędkość na samym silniku po równym 45km - 50km/h. Wygląd - no cóż. Gdyby batman miał rower...
Oświetlenie przednie 2x angel eyes, lampy z pierścieniem, dwa przełączniki, można jeździć albo na samych pierścieniach za dnia, w nocy można włączyć "długie"

Na kufrze dodatkowo 2x wyjscie usb np. na nawigację czy telefon. W środku kufra pociągnięte dodatkowe wyjście micro usb (miałem podłączony tam GPS tracker). Kufer zamykany na klucz, spokojnie pomieści rzeczy na całodzienną wyprawę, zresztą widać na zdjeciach. Waga ~32kilo (bo silnik i akumulator sporo ważą). Dodatkowo dorobiłem "odcięcie zapłonu" - mikro stacyjka, kluczyk i nikt roweru nie odpali z "pilota". Flevo można jeździć kierując samymi nogami, ręce biorą udział w hamowaniu i zmianie biegów w zasadzie, rowerem trzeba się nauczyć jeździć, ale jako poziomki - na pewno to wiecie.
Dlaczego sprzedaję - wołają mnie następne projekty, ale małżonka jest bardzo... zdecydowana jeżeli chodzi o wydawanie kasy

to na pewno też rozumiecie
Link do materiału wideo:
https://www.youtube.com/watch?v=przCRelbAHEartykuł:
https://rowery.trojmiasto.pl/Fat-flevo-Jedyny-taki-rower-na-swiecie-jezdzi-po-Gdansku-n146563.htmlNa koniec - chcę go później wystawić też na allegro, dlatego piszę najpierw tu do was, bo chcę, żeby trafił pod troskliwe zadki, które pokochają ten rower Batmana czy tez "Czarnego Szerszenia" (ten dźwięk oponek jaki rower wydaje... można się zakochać).
Dajcie znać albo tu albo w prywatnej wiadomości.