Uff... jeden problem z głowy

.
ZOX'a w Twojej galerii widziałem. Jako trike w układzie delta raczej odpada, bo się już na tadpole "napaliłem"

. No i wolałbym z napędem na tył jednak chyba. Ale sama konstrukcja to coś, o co mi chodzi - proste cięcie i spawanie, kilka metrów profili w sumie maksymalnie no i potrzebny właściwie tylko jeden rower "dawca" a to duuży plus. Jeszcze trzy pytania: w kwestii siodełka - gdzie można dostać coś w stylu tej pianki
http://picasaweb.google.com/Poziome/Lowracer#5435524111157312434 jak w tym rowerze? Bo jakoś mi się widzi estetycznie i funkcjonalnie. Drugie - w lowracerach łańcuch często jest puszczony luźno koło przedniego koła i potem tylko "ściągnięty" pod siodełko - nie wadzi on przy skręcaniu aby?
I trzecie - pytam, bo nie widziałem dużo takich rozwiązań - czy, na przykładzie takiego lowracera, kierownica i, co za tym idzie, widelec przedniego koła mogą być ustawione pod kątem do ziemi powiedzmy jakichś 60 stopni? Nie wydaje mi się, żeby pochylanie koła przy jednoczesnym skręcie było wadą, bo dwukółka na zakręcie może, a jakoś mi pasuje takie sterowanie. Ale może się mylę zarówno w tej kwestii jak i w wytrzymałości konstrukcyjnej - "ukośny" nacisk na haki przedniego koła.
Pozdrawiam, Messer
P.S. Jak się zmajstruje warsztat w piwnicy, a myślę, że do wiosny wydoli

, to wreszcie ruszę z robotą, bo coś się należy za tę pomoc, choćby fotki jakieś

.