Yin->
Framesetu pod tarcze nie chcę, poniewaz tarcze są problematyczne, regulacji sporo, itd... (preferuję prostsze rozwiązania).
Jednobelkowiek chodzi mi po głowie, ale czy nie będzie to za wysokie z kołami szosowymi 28" (mam 177cm wzrsotu)

Napiszę do trajkocyklisty. Chciałbym zmieścic się w budżecie. Koła treningowe z szosy mam kompletne, pozostałoby
dokupić frameset z kierownicą, fotelem. Do tego pełna grupa, okablowanie, poskładanie do kupy i heja.
Szosa Wave poszła wczoraj, ale straciłem na niej 25%. Kilka pudeł w OPEN na wyścigach w tym sezonie na niej miałem,
zgrupowanie w Chorwacji, lekko ponad 5k km zrobiłem na niej.
Toudi->Widizałem ten rower. Szczerze mówiąc nie podoba mi się przede wszystkim ze względu na wysokość fotela nad ziemią.
Franc->M5 lowracer faktycznie w dobrych pieniądzach. Natomiast do Speedliner'a mam już koncepcję. ale w stosunku do tradycyjnego
highracera będzie pewnie wolniejszy. Planowałbym wrzucenie widelca i koła 26", konkretny komplet kół. Może zmiana grupy,
usztywnienie ramy poprzez wyrzucenie amora (wrzuciłbym stalowy płaskownik), zmiana kierownicy. Na pewno wagowo nie
wyjdzie tyle co Bachetta.
Zobaczymy, napiszę do trajkocyklisty.