Od osi do osi 134cm, długość całkowita (od tylnej opony do końca przedniej belki) 205cm, fotelik na wysokości 67cm (+3cm mata na fotelik), korba 73cm (od ziemi do suportu).
Rst z cykluturu, wersja dla poziomek - jak trochę pojeżdżę postaram się zrobić jakaś recenzję. Na razie mogę napisać pierwsze wrażenia:
- Jakość wykonania wizualnie - nie odbiega od starszych wersji rst cappa 20' dedykowanych dla dzieci, jest ok.
- Skok całkowity widelca to 40mm, przy czym jest wciąż za miękki, nawet po ustawieniu największej twardości. Ważę aktualnie 75 kg i amortyzator ugina się pode mną na 2 cm jak tylko wsiądę na rower. Ugięcie pod wpływem wagi samego roweru nie występuje.
- Praca: jak na razie testowo przejechane zalewie 30 min więc trudno się rozpisywać. Generalnie nie jest źle nierówności wybiera jak na ten skok całkiem przyzwoicie, choć cudów nie ma, tak jak i wyboru amorków w rozmiarze 20' na krajowym rynku

. W ofercie gotowych poziomek na stronie cykloturu widziałem rst z podobno powiększonym skokiem do 50mm, więc może niedługo pojawi się jakaś nowa wersja rst dedykowana do poziomek.
Mocowanie kierownicy to złącze końcowe typu 'T' systemu TRIS 25mm , do dostania na allego. Niby z aluminium ale dosyć ciężkie, dodatkowo te kupione przeze mnie są słabo obrobione mechanicznie (spasowanie, wrażenia estetyczne

). Pewnie będę to przerabiał w celu odchudzenia i lepszego spasowania.
Pojeżdżę po malowaniu i odpuszczeniu, czekam aż kolega INDIV skończy czoperka, żeby wynająć piec na dwie ramy za jednym podejściem.