Autor Wątek: Mikołaj  (Przeczytany 4045 razy)

pajak_gdynia

• całkiem inny wariat
Mikołaj
« dnia: Grudnia 05, 2016, 09:49:40 pm »
Zdecydowanie ten gościu, co wczoraj jeździł na motorach w Trójmieście, nie należy do tzw. pakerów.
Anobo dlaczego? Bo nie chciało mu się wozić pewnego "dość ciężkiego" (prawie 25kg) sprzęcicha i zostawił już dziś.
Patrzcie jak Jamniczek pięknie się komponuje..
Jamniczek i Neo

(ps. ktoś widzi picztura? bo chyba picassa już nie istnieje..)
« Ostatnia zmiana: Grudnia 05, 2016, 09:54:09 pm wysłana przez pajak_gdynia »

oblivion

• całkiem inny wariat
Odp: Mikołaj
« Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 05, 2016, 10:01:11 pm »
ja widzę foto :)
btw, chyba byłem niegrzeczny, o nic nie dostałem w tym roku  :D

lechulysy

• wyczynowiec na poziomie
« Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 06, 2016, 02:35:56 pm »
o.... czegoś takiego właśnie szukam - jak to się nazywa (model) i będzie pasowało na tylni widelec?
Leszek

pajak_gdynia

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 06, 2016, 05:31:34 pm »
btw, chyba byłem niegrzeczny, o nic nie dostałem w tym roku  :D
A napisałeś do Mikołaja list? Może musisz zorganizować Wielki Przejazd Mikołajów u siebie, może ten prawdziwy też będzie miał chwilę?

o.... czegoś takiego właśnie szukam - jak to się nazywa (model) i będzie pasowało na tylni widelec?
Ustrojstwo nazywa się TacX Neo (czyli model T2800). Jak szukałeś, to strasznie mało. "Dość szeroko" promowany, na allegro znajdziesz go w trenażerach na początku listy, niestety sortując od najwyższych cen :P
Na tył to musi pasować, bo to jest "normalne" miejsce jego instalacji. Również dowiodłem, że można go instalować z przodu (pod ramą) w przypadku koła 20". Fakt, musiałem zdjąć zacisk i błotnik (ale na Jamniczku już dawno z obu nie korzystałem)

storm

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: Grudnia 06, 2016, 05:48:44 pm »
Przykładowa aukcja na alledrogo:
http://allegro.pl/trenazer-tacx-neo-smart-t2800-i6626543464.html
Taniooooszka, co tam, raptem 5 koła papieru ;)

lechulysy

• wyczynowiec na poziomie
« Odpowiedź #5 dnia: Grudnia 07, 2016, 09:30:18 am »
Ustrojstwo nazywa się TacX Neo (czyli model T2800). Jak szukałeś, to strasznie mało. "Dość szeroko" promowany, na allegro znajdziesz go w trenażerach na początku listy, niestety sortując od najwyższych cen :P
to pewnie przez nawyk, ustawiania cen w fitrze na allegro i rzeczywiście słabo szukałem ;D
Leszek

csx

• sympatyk
  • *
« Odpowiedź #6 dnia: Grudnia 08, 2016, 11:17:27 pm »
Piękna zabawka ;) Czyli masz teraz dokładny pomiar mocy na wyjściu, jeśli się nie mylę to korba też ma pomiar mocy; strasznie jestem ciekawy jaka by wyszła sprawność napędu dzidy.