Powstał regulamin forum.poziome.pl
Nie zapomnij o ładowarce do baterii, bo nie będzie stał. Każdy będzie chciał zakosztować przejażdżki bestią.
e tam będziecie jeździć faty to przecież ciężkie nie zgrabne maszyny ale jak was znam to nie odpuścicie wezmę jeszcze 2 komplety baterii myśle ze Tef już zrobił drewnianą trajko poziomko koparkę i zaora teren żeby było atrakcyjnie
a tak przy okazji to opublikuj program atrakcji które nas czekaja w tym roku na twoim terenie myślę ze jeden punkt programu mogę ci podpowiedzieć uwolnić piwo z puszek
Cytat: AGA w Marca 09, 2016, 06:33:29 amuwolnić piwo z puszek W wątku o zlocie pisałem już o planie i atrakcjach. Piwo wolne musi być i na pewno je, kto będzie mógł, uwolnim .
uwolnić piwo z puszek
Cytat: Tef w Marca 11, 2016, 07:00:32 amCytat: AGA w Marca 09, 2016, 06:33:29 amuwolnić piwo z puszek W wątku o zlocie pisałem już o planie i atrakcjach. Piwo wolne musi być i na pewno je, kto będzie mógł, uwolnim .Kolejny punkt: uwolnić piwo z butelek
Cytat: szydziu w Marca 11, 2016, 09:05:03 pmCytat: Tef w Marca 11, 2016, 07:00:32 amCytat: AGA w Marca 09, 2016, 06:33:29 amuwolnić piwo z puszek W wątku o zlocie pisałem już o planie i atrakcjach. Piwo wolne musi być i na pewno je, kto będzie mógł, uwolnim .Kolejny punkt: uwolnić piwo z butelek trzeci punkt to już chyba nie przejdzie -uwolnić piwo z kega