Dzięki live_evil dotarłem dzisiaj do takiej oferty szprych:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260397349532&ssPageName=ADME:X:RTQ:GB:1123Dowolna długość, stal nierdzewna (więc nie takie coś jak u nas te niklowane druty po 20 groszy co nazywają szprychami, powinno być ok). Dostępne srebrne, czarne i białe. W przypadku każdego koloru 16 funtów za 72 sztuki, funt dzisiaj po 4.96 po średnim kursie NBP, więc uważam że cena dobra. Przesyłkę do Polski wycenili na 3 funty, pytałem o cenę dla kilku kompletów (naprawdę nie wiem jak oni to robią że tak tanio z Tajwanu

).
Ponieważ przymierzam się do zakupu w niedalekiej przyszłości, nie widzę przeszkód żeby ktoś zamówił razem ze mną (koszty wysyłki są znikome, ale np. nie każdy ma konto w PayPal żeby zapłacić).
Ktoś chętny? Do tego trzeba doliczyć kilka zł za wysyłkę listem poleconym w Polsce (pudełeczko też można jako polecony nadać, a będzie taniej niż paczka). Płatność z góry po nieco zawyżonym kursie, późniejsze różnice zwracam na konto. Zapytajcie Cyqlopa czy był zadowolony z przebiegu zamówienia :-)