No właśnie-o to mi chodziło.Nie zapisałem się do "Waszego kółka",by chwalić się mym cudakiem(bo cudem nie jest), ale aby złożyć Wam-KREATORZY ukłon (to z mojego tytułu w przywitalcu).Nie sądziłem,że takich wariatów jak ja jest tak wielu.Nawet nie próbowałem szukać podobnych do siebie ,a na to forum natknąłem się przypadkiem tydzień temu.
Jakieś 3 lata temu na Gwiazdkę moim dzieciakom kupiłem klocki lego ,ale nie w zestawie a używane na kilogramy(6 kg) i dałem mówiąc ,aby zrobili mi statek z Gwiezdnych Wojen.Stuporek,jaki zobaczyłem w ich oczach świadczył ,że bez instrukcji nie ruszą z miejsca.Siadłem z nimi i po godzinie stworzyliśmy cudo ,bo ono żyło w naszych rękach.Każdy dodawał nowy element i wymyślał jego zastosowanie.
Teraz nie ma tygodnia,by nie pochwalili się jakimś nowym tworem.
Wcześniej ktoś napisał,że rozumie ,iż żyjemy w ubogim kraju...Ależ skąd- kraj w którym ludziom nie wystarczają już zwykłe rowery i kombinują ,co by tu wymyślić,to kraj dobrobytu i ludzi szczęśliwych-chyba,że zaczyna się wyścig ,kto ma lepszy itd.
I ostatnie pytanie do Was.
Skoro są tacy jak ja-to jaka jest nasz średnia wieku .Coś mi się zdaje ,że będzie to 35+(ja nawet 40+).
Każdy z forumowiczów poniżej 20 r życia ma u mnie lizaka