AGA napisał -Trochę naciągasz fakty do swoich potrzeb
skoro pisze niezrozumiale to może źle odczytałeś pewne wpisy

poza tym skoro robisz z siebie znawce i oskarżyciela mojego działania,
to podeprzyj swoją fachowość swoimi realizacjami ,
Czy wszyscy na tym forum wiedzą kto to igor i co zrobił
Pokaz jak powinny wyglądać rowery a nie tylko oskarżać bo taki masz kaprys
Udowodnij swoje kompetencje bo wpisy antona do mnie nie przemawiają
"Jak już pisałem w poście z dnia 27. Grudnia 2013. jako odpowiedź do Agi, nie będę już darmowym doradcą "
AGA napisał- Kto cie prosił o dorady i co takiego doradziłeś?
"Gdy potem zajrzałem tutaj, i skumałem że twój główny cel ma charakter komercyjny,
(choć czytając teraz twój pierwszy post w tamtym wątku, było tego jak najbardziej widać nawet tam, tylko nie skumałem od razu)
to przestałem dawać swoje darmowe rady, bo wiedzy do celów komercyjnych nie dostaje się za darmo.
Przynajmniej nie ode mnie. A ba, nawet nie przestałem a skierowałem Cie do strony P.Elanda
i poradziłem "baw się tym, i sam skumasz o co mi szło"
To forum jest pełne wiedzy, i jeśli ktoś lubi dawać darmowe rady i pomagać w rozwoju kogoś z celem komercyjnym,
to proszę bardzo, przecież nikt nie broni." [/quote]
AGA napisał-Z tego wynika ze liczyłeś ze sypnę ci kasą a tu nic ,chyba zaczynam łapać twoje działania
tak że nie napiszę tutaj "słuchaj to i to jest źle" lub dodatkowo "ja bym to zrobił tak i tak"
Przecież ta trajka to obliczenia pewnych fachowców, plus jego wymagania i potrzeby,
no więc co to w ogóle ktoś ma zaprzeczać obliczeniami fachowców.
Sprawa zaczęła się w tym wątku, więc zapraszam do czytania:
http://forum.poziome.pl/index.php?topic=2177.0(tylko uwaga - trudno się tam czyta i rozumie postów Agi, bo [cyt]"morzna być"[/cyt] zaprzyjaźniony z klawiaturą, ale nie i z punktem 2. regulaminu

)
Niestety wspominanych "pożyczonych" zdjęć brak, bo Aga sobie pousuwał w międzyczasie.
I teraz może udawać że nie wie o co chodzi, i że Matix to jego myśl techniczna, i że nie próbował sprzedać "trajke z Norwegii",
którą jeszcze sam na oczy nie widział, i że nie sprzedawał je z pomocą zdjęć trajek Steintrikes.
A nie że, cytuję: "przy większej ilości zamówień jestem w stanie się dogadać z producentem"
"ta trajka to raczej obliczenia pewnych fachowców w tej branży plus moje wymagania i potrzeby może i podparta jakimś już rozwiązaniem istniejącym"
AGA napisał-Zrobić projekt to jedno a obliczyć wytrzymałościowo to co innego
Jeżeli miałem w planach sprzedawać to raczej nie będę ryzykował ze komuś to popęka pod tyłkiem
Ja tu raczej widzę dbałość o produkt i klienta
Pozdrafiam.
[/quote]
AGA napisał-Czyli jasno wynika ze zabolało cie moje działanie komercyjne czyli zagroziłem twoim interesom
Pierwsze założenia były takie ze będę produkował ramy u podwykonawców
a montował w kraju
Trudno żeby zamawiać to w firmie produkującej okręty więc chyba jasne ze zamawiałem u producenta rowerowego
ponieważ udało mi się zgromadzić środki wiec jest jak jest i wszystko robimy w Polsce
Dalej nie wiem gdzie przestępstwo i powód do oskarżeń
W języku polskim użycie słowa może oznacza raczej niepewność a takie słowo użyłem
nie przypominam sobie żebym coś usuwał ,jeśli zdjęcia nie działają ty chyba witryny same usuwają po 6 miesiącach
Ponieważ cała ta paplanina zaczyna mnie nużyć i wyraźnie działasz na podstawie własnych domysłów
nie podpartych dowodami a tym samym na niekorzyść marki matix
Proszę o wyraźne opisanie w którym momencie popełniłem przestępstwo ?? o którym wspominasz w swoich postach
Nawet wypowiadanie się na forum ma pewne ograniczenia prawne
Myślę ze jak zaproponował kaczor 1 nie spotkamy się na piwie tylko na sali