Autor Wątek: Sprzedam Flevo - mała czarna idzie w świat...  (Przeczytany 9266 razy)

DeVilio

• całkiem inny wariat
  • Chill... tylko chill nas uratuje.
Odp: Sprzedam Flevo - mała czarna idzie w świat...
« Odpowiedź #15 dnia: Czerwca 29, 2015, 09:04:28 am »
Poziom ma swoje niewątpliwe zalety ale nie da się nim szaleć po lesie, dlatego właśnie poluję na fatbike obecnie. Wyjazd mi się kroi na początku lipca na seven festival i po tej imprezie pewnie coś zakupię. A flevo chyba faktycznie spróbuję wykombinować jak można go na ścianie powiesić żeby nie przeszkadzał za bardzo, będzie dość oryginalną ozdobą - ale na pewno będzie niezastąpiony na dłuższe trasy po asfalcie.
A co do robienia czegoś za darmo - no cóż, ja działam tak, że jak ktoś potrzebuje mojej pomocy i nie ma kasy, czy robię coś za piwko i obiadek - spoko, pomogę, ale jeżeli ja potrzebuję pomocy i taka osoba się ode mnie odwróci i nie pomoże na podobnych zasadach - sorki, ale sępów nie mam zamiaru utrzymywać przy sobie, w gronie znajomych. Ludzie niepełnosprawni - owszem, spotkało ich nieszczęście, czasami z ich własnej winy i głupoty, czasami z głupoty innych ludzi - niestety tacy ludzie zamiast próbować żyć normalnie - chcą żeby ich nosić na atłasach i dawać im kasę bo spotkało ich coś złego. No cóż. Znam też takich, co będąc niepełnosprawnymi robią dużo dla innych za darmo, pomagają jak mogą, żeby być przydatni.

A tak na zakończenie - wszystkim nie dogodzisz. Zawsze znajdzie się ktoś kto będzie marudził że ta darmowa kawa jest nie smaczna i tylko 200ml, a samochód, który dostał jest czerwony a on chciał zielony...
Cayon XT Performante FOX 18,5`
FatFlevo - na sprzedaż

DeVilio

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #16 dnia: Września 28, 2015, 08:43:16 am »
Poziom nadal na sprzedaż. Cena jest do negocjacji. Jak by był ktoś chętny - PW.
FatFlevo - na sprzedaż

DeVilio

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #17 dnia: Października 15, 2015, 11:59:21 am »
Mała Czarna czeka na nowego właściciela, wiem, że rowerów nie sprzedaje się na zimę, ale na zimę można liczyć na specjalną cenę. Chętnych zapraszam na pw, tylko błagam - bez pytań "za ile sprzedasz" tylko piszcie za ile chcieli byście go kupić, a potem można pogadać, szkoda, żeby poziomek stał i wyglądał skoro komuś może się przydać.
FatFlevo - na sprzedaż

DeVilio

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #18 dnia: Grudnia 02, 2015, 10:13:14 am »
Niedługo Mała Czarna poleci na allegro. Tam wystawię ją za 4k pln - może ktoś się na święta skusi. Piszę o tym tutaj bo jeżeli ktokolwiek chętny by się odnalazł to za 3.5k forumowiczowi mogę sprzedać. Przypomnę tylko, że Mała jest na pełnej opcji - wsiadać i jechać, jedyne czego nie ma to nóżki (nie ma takich długich żeby do flevo pasowała) oraz zabezpieczenia. Ale poza tym oświetlenie przód tył i góra (szczyty flag), maszty do flag z włókna węglowego, kufer z powerbankiem ładowanym z dynama, dwa różne pokrowce na siedzenie, oryginalne i dokupione oddychające (ja jeździłem bez - tak najwygodniej). Jakby co to dajcie halo jak ktoś chętny, oferta obowiązuje do momentu wystawienia Małej na allegro.
FatFlevo - na sprzedaż

DeVilio

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #19 dnia: Stycznia 16, 2016, 06:53:52 pm »
Maleńka poszła w świat...
FatFlevo - na sprzedaż