Autor Wątek: Sprzedam Flevo - mała czarna idzie w świat...  (Przeczytany 9257 razy)

DeVilio

• całkiem inny wariat
  • Chill... tylko chill nas uratuje.
Sprzedam Flevo - mała czarna idzie w świat...
« dnia: Czerwca 17, 2015, 03:03:17 pm »
Yo. Nieprzewidziane sytuacje to straszne su.... em... nieprzewidziane sytuacje są nieprzewidziane :( muszę sprzedać małą czarną. Flevo (SWB, FWD, USS, MBB), dynamo w piaście shimano 3n31 6V3W, światło przód Roxim D6, tył B+M toplight flat s plus, kaseta tył: shimano hg cs-hg41-8an (11-13-15-17-20-23-26-30), zębatka przód 65T. Dodatkowo kuferek zamontowany na stałe zamykany na klucz, w kufrze wstawiona elektronika - powerbank o sporej pojemności (około 5000mAh), ładowana z dynama w piaście, przełącznik 3 pozycyjny (ładowanie z dynama - wyłaczone dynamo - oświetlenie), dodatkowo dwa maszty na flagi z włókien węglowych z diodami na szczytach. W komplecie dowód zakupu, dwa materace - oryginalna gąbka i przewiewniejsza opcja z siatki z wypełnieniem szyta na miarę (mi się najwygodniej jeździ na gołym plastiku).
Galeria zdjęć tu: http://forum.poziome.pl/index.php?topic=2272.0, dodatkowe fotki wstawię później czyli pewnie jutro.

Najważniejsze - cena. 4500zł do negocjacji oczywiście.

Preferuje odbiór osobisty, ale można też jakoś to wysłać chyba (przesyłka konduktorska czy coś, można się jakoś dogadać).

Nr kontaktowy do mnie na PRIV podaję.

//edit: Zapomniał bym, ma błotniki przód i tył :)
« Ostatnia zmiana: Czerwca 19, 2015, 11:38:54 am wysłana przez DeVilio »
Cayon XT Performante FOX 18,5`
FatFlevo - na sprzedaż

storm

• Gość
Odp: Sprzedam Flevo - mała czarna idzie w świat...
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 18, 2015, 01:41:03 pm »
Ale z ceną to mocium panie przesadziłeś. 5 kafelków za używany rower, który można na ebayu dostać za 999 ojro?

DeVilio

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 18, 2015, 04:24:49 pm »
Storm - może i tak, dlatego napisałem, że cena do negocjacji, poza tym do roweru zostało sporo dołożone, poza tym rower używam rok a nie 10 lat. Cena jest DO NEGOCJACJI ;) a co, zainteresowany nowym pomykadełkiem? ;) nie dość Ci fejmu? :D ;)
FatFlevo - na sprzedaż

DeVilio

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwca 19, 2015, 01:20:20 pm »
Cena poszła w dół na czas zlotu :) może pójść jeszcze niżej jak się ktoś zdecyduje. Można przyjść na zlot i wyjechać na poziomce...
FatFlevo - na sprzedaż

amelinium2

• sympatyk na poziomie
  • **
« Odpowiedź #4 dnia: Czerwca 22, 2015, 11:50:22 am »
Ja sprzedam flefotrike w cenie przez połowę :-) i do negocjacji :-)

amelinium2

• sympatyk na poziomie
  • **
« Odpowiedź #5 dnia: Czerwca 22, 2015, 11:52:00 am »
niestety teraz jest martwy sezon ze sprzedażą trzeba zaczekać do wiosny :-(

DeVilio

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #6 dnia: Czerwca 23, 2015, 09:20:29 am »
Amelinium - dzięki za konkurencje, może założysz osobny temat zamiast się podpinać pod ten? To mocno nie fajne.
FatFlevo - na sprzedaż

amelinium2

• sympatyk na poziomie
  • **
« Odpowiedź #7 dnia: Czerwca 23, 2015, 04:40:41 pm »
Sorki - nie myślałem że tak to odczytasz  - chodzi mi o to że raczej prędzej sprzedamy swoje rowerki dopiero na wiosnę :-( (choć tak jak tobie zależy mi na czasie ;-) Jeszcze raz przepraszam że tak wyszło.

amelinium2

• sympatyk na poziomie
  • **
« Odpowiedź #8 dnia: Czerwca 23, 2015, 04:41:35 pm »
mam do Ciebie pytanie - jaką najdłuższą trasę zrobiłeś na tym flevo ?

DeVilio

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #9 dnia: Czerwca 24, 2015, 09:07:40 am »
Jakies 120km - 150km - nie jechałem sam, koleżanka jechała na swoim holendrze, myślę, że gdybym był sam spokojnie bym zrobił 200+, generalnie największą przeszkodą było... słońce. Zjarałem się wtedy na grzankę. Co do zmęczenia - praktycznie zerowe.

Teraz zaczynam się zastanawiać czy na pewno sprzedać. W końcu mogę dozbierać na grubasa i trzymać w domu dwa rowery...

Tak czy siak - cena obowiązuje 4500 - jak się znajdzie chętny to super, jak nie to sprawę przemyślę jeszcze....
FatFlevo - na sprzedaż

Yin

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #10 dnia: Czerwca 24, 2015, 11:14:41 pm »
W końcu mogę dozbierać na grubasa i trzymać w domu dwa rowery...

I to jest jedyny właściwy kierunek :)

DeVilio

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #11 dnia: Czerwca 25, 2015, 08:17:07 am »
Super, mam już kolekcję słuchawek, mam kolekcję playerów, wzmacniaczy, mam kolekcję winyli teraz mam kolekcjonować rowery? A ostrym kołem też bym pośmigał X_X

niech ktoś mi wygra w lotka co? X_X
FatFlevo - na sprzedaż

amelinium2

• sympatyk na poziomie
  • **
« Odpowiedź #12 dnia: Czerwca 25, 2015, 11:00:37 am »
Ja posiadam 4 poziomki :-) i nigdy dość ale sprzęt co jakiś czas trzeba wymienić :-)

DeVilio

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #13 dnia: Czerwca 26, 2015, 01:03:04 pm »
Dzisiaj śniło mi się że mam pionowca, elektrycznego fatbike z silnikiem 1500W i zapierniczam sobie po lesie ile elektryka dała... T_T ratunkuu!!
FatFlevo - na sprzedaż

tomek70

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #14 dnia: Czerwca 26, 2015, 10:05:17 pm »
Dzisiaj śniło mi się że mam pionowca, elektrycznego fatbike z silnikiem 1500W i zapierniczam sobie po lesie ile elektryka dała... T_T ratunkuu!!
E tam pionowca ja mam poziomkę elektryczną :)
Jak masz sprzedawać za psie pieniądze to nie sprzedawaj wcale lepiej niech stoi na strychu. Dziwny jest ten kraj ludzie by chcieli wszystko za grosze skórzane buty najlepiej za 5 zł pracownik najlepiej jak by pracował za darmo albo jakiś stażysta któremu urząd zatrudnienia płaci.

Pierwszemu człowiekowi prosił mnie,  niepełnosprawnemu, zrobiłem rower za kawę dosłownie za kawę taką 1 kg o do dziś mnie nie zna.  Następnemu  gościowi zrobiłem rowerek za pół darmo ale on chciał całkowicie za darmo bo jest niepełnosprawny. Już miałem się ulitować ale poszedłem po rozum do głowy jak chcesz za darmo i nie szanujesz czyjejś pracy i pieniędzy które włożył w projekt to ciągnij wózek za opony aż ci się skóra z rąk zedrze pomyślałem.
Potem przybłąkał się inny bez nóg na wózku opowiadał mi jak robi fuchy układa nawet glazurę facet bez nóg i mówi żebym mu zrobił taką do wózka dostawkę za parę groszy no oczywiście on nie robi glazury za parę groszy, podziękowałem gościowi i dalej gość ciągnie za kółka w wózku i niech ciągnie może wyda ci się to podłe ale nawet mnie to rozwesela jak go widzę. Tak że nie opuszczaj ceny lepiej niech zardzewieje.  Jest takie polskie przysłowie nie lituj się nad dziadem bo dziad odżyje i cię torbą zabije pozdrawiam ;)
« Ostatnia zmiana: Czerwca 26, 2015, 10:14:20 pm wysłana przez tomek70 »