Do Tatar. A mógłbyś podać trochę szczegółów swego rowerka, jakieś zdjęcia, jaka waga, odległość od siedziska do ziemi etc. ?
Jak miałem oba koła 26" to siedzienie miałem na wys. prawie 70 cm ale miałem amortyzowany przedni widelec. Rowerek do którego dałeś link ma sztywny widelec i dzięki temu siedzenie niżej - na oko. pewnie z 65 cm. Mój obecnie ma siedzisko na wys. 58 ale jak pisałem - przy 24" przednim kole.
Rower jest przyjemny, choć może trochę za krótki (zwłaszcza odczuwa się to przy garbach). Za to jest zwrotny.
Niestety cholernie ciężki, mimo, że rama jest aluminiowa (tylny widelec już nie) - chyba projektowana na bardzo dużą trwałość, ale przypuszczam, że mogłaby być o 1/4 lżejsza spokojnie i wytrzymałościowo byłoby ok.
Z bagażnikiem 22 kg, bez bagażnika 20 kg - ale bagażnik jest fajny, duży udźwig ma.
Układ z przekładnią planetarną, zamiast przedniej przerzutki, jest bardzo praktyczny w poziomce.
Fotek pod ręką nie mam - pewnie w forumowych zasobach ze zlotu w Warszawie jakieś by się znalazły ale nie mam czasu szukać teraz. Jak Ci się chce to możesz poprzeglądać.