Witajcie.
Forum obserwuję sporadycznie od ok.2,5 roku, jednak nadszedł czas, by zawitac tu oficjalnie

.
Kilka słów o sobie.
Krzysztof, lat 24, mieszkam nieopodal Wrocławia.
5 lat (lipiec 2009- sierpien 2014) ścigania się w amatorskich wyścigach kolarskich na bardzo zaawansowanym poziomie (amatorskie zawodowstwo), maratony, czasówki solo, parami, drużynowe. Średnie ponad ok.40km/h. Plan treningowy, dieta, itd. Sporo czołowych miejsc w TOP 10 OPEN w wyścigach kolarskich.
W ciągu 5 lat zrobiłem łącznie na szosie, MTB i rowerze na miasto ponad 75000km. Przez ostatnie 2 lata, po ok.18500km rocznie.
Kilka zdjęc z wyścigów, by nie rzucac słów na wiatri:
http://pokazywarka.pl/cbscyj/Rowery poziomę są "drugą gałęzią" pasji kolarskiej i po zakończeniu z szosą, chcę rozpocząc nową historię swojego życia.
Zmiana ta podyktowana została chęcią uzyskiwania większych prędkośći, poniewaz z doświadczenia kolarskiego wiem, ze
aerodynamika działa !
W planach kupno szybkiej poziomki typu lowracer. Wiem, ze przez pierwsze 2 lata będzie cięzko, jak z szosą, ale w miarę
treningów będzie co raz szybciej. W planach modernizacja na częsci z wyższej półki (oszczędnośc na wadze) i zabudowa aerodynamiczna.