Autor Wątek: Rower poziomy rama+kufer+fotelik+dużo części  (Przeczytany 4736 razy)

staskiewicz

• kolarz na poziomie
Rower poziomy rama+kufer+fotelik+dużo części
« dnia: Czerwca 02, 2014, 11:55:42 am »
Do sprzedania rama LWB + fotelik + kufer aerodynamiczny +dużo części
W skład zestawu  wchodzi
 - Rama, która została wykonana w warsztacie Aero-Bike przez "guru" polskich rowerów poziomych ? M. Kaczmarka  w Kaliszu.  Rama stalowa lutowana!!!  Nie jest to zatem żadna samolubka.  Rama nigdzie nie jest popękana ani pogięta
- fotelik kompozytowy wykonany również  w Aero-Bike; bardzo lekki
- aerodynamiczny kufer, lekki i pojemny, też made in Aero-Bike; kufer ma zaprawki z żelkotu na rysach  wystarczy je spolerować , jest niepopękany,  w środku 2 cm dziurka którą łatwo zakleić   
- Dodatkowo:  profesjonalnie wytoczone z korb aluminiowych mocowania zębatek pośrednich wraz zębatkami Shimano, napinacz, korba Shimono 400CX z zębatką 42H, japońskie miski suportu  tange, piasty deore XT z kaset 6t,  przednia przerzutka stx, klamki Acera, miski sterowe Shimano, lusterko, przednie kolo 20? na podwójnej obręczy remerx   
W zasadzie są wszystkie najważniejsze części aby złożyć odpowiednio spasowany rower poziomy. Rower ma przebieg max. 2000km, zatem części  nie  wykazują większego zużycia.

Opcjonalnie mogę dorzucić kierownicę i widełki są one nieco skrzywione  - wyjaśnienie na telefon.  Każdy wprawiony  ślusarz poradzi sobie z tym bez problemu.
Tak wyglądał rower poskładany:
http://poziome.republika.pl/obrazki/rowerki/stas_1.jpg

Cena  1000PLN
tel. 664 038 029
bukinek@o2.pl

Yin

• całkiem inny wariat
Odp: Rower poziomy rama+kufer+fotelik+dużo części
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 02, 2014, 02:36:42 pm »
Poszedł priv.

darznur

• wyczynowiec na poziomie