Autor Wątek: POSZUKUJĘ KONTAKTU Z:  (Przeczytany 2391 razy)

edo

• sympatyk na poziomie
  • **
POSZUKUJĘ KONTAKTU Z:
« dnia: Lutego 26, 2014, 11:58:37 am »
Myślę, że taki temat (wątek) będzie b. użyteczny, bo przecież często zdarza się, iż spotykamy kogoś na trasie lub na imprezie i dopiero po rozstaniu lub po jakimś czasie stwierdzamy, że chcielibyśmy się z tym kimś ponownie zobaczyć lub zagubiliśmy już posiadane dane kontaktowe: nr telefonu czy e-mail.
Ja szukam kontaktu z gościem z Dzierżoniowa, który od wielu lat jeździ po Dzierżoniowie i okolicach srebrnym rowerem poziomym z pieskiem w koszyku na bagażniku. Brałem z nim udział w imprezie Trakt 2013 organizowanej corocznie przez OSiR w Dzierżoniowie, lecz zagubiłem nr telefonu, który od niego dostałem. Z tego, co wiem, to nie jest on użytkownikiem forum, dlatego proszę inne osoby o jakiekolwiek informacje, które umożliwiły by skontaktowanie się z nim.

szydziu

• całkiem inny wariat
    • Pilskie Bractwo Turystyki Rowerowej.
Odp: POSZUKUJĘ KONTAKTU Z:
« Odpowiedź #1 dnia: Lutego 27, 2014, 08:30:18 pm »
Ktoś potrzebuje przyczepę kempingową?

https://youtu.be/b-T87-Vb9a8

edo

• sympatyk na poziomie
  • **
Odp: POSZUKUJĘ KONTAKTU Z:
« Odpowiedź #2 dnia: Lutego 28, 2014, 08:44:39 am »
Poszukuję także kontaktu z rowerowym turystą podróżującym trajką poziomą, który jest widywany na trasie: Lutomia Dolna - Pieszyce - Bielawa - Owiesno - Ząbkowice Śl. Niestety nie wiem, czy jest on użytkownikiem Forum.
Ponieważ sam od jakiegoś czasu jeżdżę trójkołowym poziomem i jestem w tym jeżdżeniu wyjątkowo osamotniony, będę bardzo wdzięczny za kontakt (ujawnienie się lub informacje) wszystkich poruszających się poziomo (mam nadzieję, że trafi się także ktoś na trajce) z okolic: Świdnicy, Dzierżoniowa, Wałbrzycha, Głuszycy, Mieroszowa - ogólnie z terenu byłego województwa wałbrzyskiego.