Autor Wątek: Witam jestem z Suwałk (woj podlaskie)  (Przeczytany 4204 razy)

pawcio818

• sympatyk
  • *
Witam jestem z Suwałk (woj podlaskie)
« dnia: Grudnia 01, 2013, 02:00:25 am »
Witam  jestem tu nowy.Kiedyś bardzo dawno zbudowałem swój pierwszy rower poziomy typu lwb na podst planów z czasopisma "Młody technik", przejechałem nim ok. 0.5km i postanowiłem go pomalować, więc rozebrałem na częsci i pomalowałem,no i od tej pory "nowa"rama wisi na ścianie w piwnicy(minęło dużo czasu ok 10 lat,ale nadal mnie kusi chęć zbudowania i jeżdżenia na rowerze poziomym)ale teraz planuje wykonać rower typu "lowracer" . Może jest ktoś z okolic woj podlaskiego ,warmińsko-mazurskiego'ja jestem z suwałk

dziantek

• wyczynowiec na poziomie
Odp: Witam jestem z Suwałk (woj podlaskie)
« Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 01, 2013, 08:01:37 am »
Czesc Pawcio

Oj dluuugo ci schnal ten lakier...a co bedzie jak postanowisz pomalowac lowracer'a? :) Najwazniejsze to planowac, budowac i jezdzic, a ladne, swiezo pomalowane ramy nie lubia bezczynnie wisiec. Sciagnij ja z szubienicy, sprzedaj i doloz do tej bardziej wspolczesnej konstrukcji. Widac i czuc, ze cie kusi, inaczej bys sie nie zarejestrowal i fajnie, ze robisz plan. Trzymam fciuki, bo sam rowniez buduje i buduje, i buduje...a pod tylkiem wciaz pionowo ;)

Poziomych snow

władek8

« Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 01, 2013, 10:37:28 pm »
Witam nowego kolege na forum. Zycze powodzenia w tworzeniu konstrukcji i zeby nie musiala tak dlugo czekac ;D

paaj

« Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 02, 2013, 01:31:34 pm »
Witaj imienniku na forum.

pawcio818

• sympatyk
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: Grudnia 03, 2013, 11:05:53 pm »
Tym razem mam zamiar zbudować i jezdzić  :) Dzieciaki w miare odchowane,także czas zacząć realizować swoje plany.znalazłem rowerek takiego typu http://www.atomiczombie.com/TomaHawk%20Short%20Wheelbase%20Recumbent%20Lowracer.aspx i chyba oprę się na takiej konstrukcji.Pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: Grudnia 03, 2013, 11:07:31 pm wysłana przez pawcio818 »

władek8

« Odpowiedź #5 dnia: Stycznia 05, 2014, 09:07:22 pm »
Wygląda ciekawie. Wrzuć jakieś fotki gdy zaczniesz budowę. Pozdrawiam i powodzenia  ;D

pawcio818

• sympatyk
  • *
« Odpowiedź #6 dnia: Marca 03, 2014, 01:27:45 pm »
Witam ponownie wszystkich forumowiczów.Przeglądam te forum w tą i z powrotem i zbieram informacje na temat budowy lowracera a konkretnie takiego jak  pisałem wcześniej.Jest sporo informacji i zdjęć ale tak naprawdę szukam konkretnych wymiarów i kątów ramy.Może ktoś kiedyś kupił takie plany z "ich strony" budował taki  model i podzielił by się planami.Chętnie odkupie takie plany(mój e-mail pawcio818wp.pl)