Zamiast tak niskiego roweru, pomyśl o zwykłym, wygodnym
W 100% zgadzam się z przedmówcą. To powinieneś rozważyć przede wszystkim.
LR fajny jest, ja tam uważam, że też może być wygodny

Ale zdecydowanie nie jest konstrukcją uniwersalną. Jego światem są wyścigi szosowe, ew długie wypady asfaltowe.
Wysokości aż tak kosmicznego wpływu na prędkość nie ma. Niestety nie jest to prosta konstrukcja, z brakiem doświadczenia popełnisz bardzo dużo błędów, a części z nich nie da się poprawić. Jak koniecznie upierasz się przy tego typu konstrukcji, to sugerowałbym oglądanie i analizowanie masy fotek, a w końcu zrobienie mniej czy bardziej dokładnej kopii "upatrzonego".
Technika rysunkowa.. Lepiej narysuj to na jednym arkuszu A4 przy pomocy kolorowych mazaków.. Ołówek bardzo słabo widać. Po drugie fotelik i "osobisty model" ułatwiają projektowanie.
Na pierwszy rzut oka, na to co jest..
Skręcanie. Fotelik będzie na wysokości na oko 20cm, roweru nie da się przechylić, bo będziesz jechał tyłkiem po asfalcie.
Kierownica. Nie wiem, jak planujesz sterowanie rowerem, ale raczej będziesz musiał dobrze opanować sporą liczbę psalmów. Modlitwa w czasie jazdy.. gwarancją drętwienia rąk, małej precyzji sterowania. Będziesz widział jedynie kolana i ramiona.
Kolizja z kołem. Coś mi się wydaje, że na rysunku masz bardzo małą "patelnię" na korbie. Obawiam się, że skręty w prawo będą dość "delikatne", po prostu będziesz miał kolizję koła z zębatką. LR sam z siebie skręca jak autobus..
Kąt fotelika. Linia fotelik - tyłek - korba powinna mieć kat z zakresu 30-40*. W tym projekcie nie da się na szybko jechać.. bo zabraknie powietrza. Nie mówiąc o wygodzie. Kładziesz fotelik, obniżasz support i podnosisz dół ramy. Inaczej może zabraknąć Ci nóg, albo widoków.
Amortyzacja. Podstawową kwestią w LR jest sztywność i waga. Czyli amortyzacja to pomyłka.
Linia łańcucha. Nie bardzo widzę, jak dałoby się poprowadzić łańcuch. Wysięgnik do rolki nie zmieści się pod fotelikiem, łańcuch będzie szurał po tylnym widelcu. Bardziej zastanów się nad wygięciem, coś w kształcie jak SLR z Velogic.
Wytrzymałość. Nie widzę wzmocnień, szczególnie przy główce sterów i w dolnej części ramy.
Pierwszy projekt zaliczony?