Autor Wątek: VII Zlot Rowerów Poziomych - Sieradz 2014  (Przeczytany 121843 razy)

hansglopke

• całkiem inny wariat
  • Zduńska Wola
VII Zlot Rowerów Poziomych - Sieradz 2014
« dnia: Lipca 12, 2013, 06:51:47 pm »
W 25 rocznicę I Międzynarodowych Zawodów Pojazdów Napędzanych Siłą Mięśni Ludzkich VII Zlot Rowerów Poziomych odbędzie się w Sieradzu. Jest okazja ( http://poziome.pl/index.php/poziome/archiwum/66-nr-1089-cwierc-kilometra-lancuchow-zawody-w-sieradzu , jest też czapka - Fundacja Inicjatyw Niemożliwych "Cudosfera", czyli ludzie dla których zorganizowanie imprezy na poziomie to pikuś. Mam nadzieję, że tym razem będzie: Pół Kilometra Łańcucha.
"Tak to już jest, że najszybciej zwraca na siebie uwagę idiota." - CK Dezerterzy

"Na pionowcu boli tyłek, plecy i w ogóle wykańczająca i niewygodna pozycja jest..." - Mototramp

storm

• Gość
Odp: VII Zlot Rowerów Poziomych - Sieradz 2014
« Odpowiedź #1 dnia: Lipca 18, 2013, 10:18:31 am »
@Hansglopke - fajnie, że już się pojawił Organizator kolejnego Zlotu :) Super!
Tylko powiedz - czy sam to zamierzasz zorganizować, czy z jakąś grupą rowerową czy jak?

hansglopke

• całkiem inny wariat
  • Zduńska Wola
« Odpowiedź #2 dnia: Lipca 19, 2013, 05:20:50 am »
Czyż w 3 zdaniach nie zawarłem wszystkich informacji?
"Tak to już jest, że najszybciej zwraca na siebie uwagę idiota." - CK Dezerterzy

"Na pionowcu boli tyłek, plecy i w ogóle wykańczająca i niewygodna pozycja jest..." - Mototramp

storm

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: Lipca 19, 2013, 10:34:58 am »
@Hansglopke - niestety nie. Bo kiedy myśmy się brali w stolycy za robienie Zlotu to wszyscy nas znali i wiedzieli KTO zacz.
Może powinieneś przedstawić wszystkim co to za Fundacja, jakie masz z nią powiązania, czym się wsławiła?
Chciałbym ci pomóc, odwalić robotę za ciebie nawet, podać namiary i gotowy link do niej, ale niestety. Strona WWW Fundacji nie działa.
Także niestety, ale musisz się sam nieco wykazać :D

hansglopke

• całkiem inny wariat
  • Zduńska Wola
« Odpowiedź #4 dnia: Lipca 19, 2013, 06:41:33 pm »
Niestety nie są tak sławni w Warszawie jak ta Wasza (jakiej tam było) organizacja.
Przyjedź do Sieradza to poznasz chłopaków (i dziewczyny). Wypijesz piwko u nich w knajpie a w między czasie przejrzą Ci rower. Jak dobrze trafisz, w każdą niedzielę, to na imprezę rowerową się załapiesz. Gdybyś się skaleczył, to plasterek profesjonalnie założą i bezpiecznie zatrzymają ruch byś mógł na dworzec dojechać. Mają jeszcze samochód serwisowy, którego używają w razie większego defektu. 

Przyjeżdżajcie na zlot to się przekonacie.
ZAPRASZAMY.

Storm jak masz twarzoksiężkę to możesz tam poszukać.
« Ostatnia zmiana: Lipca 20, 2013, 01:21:02 pm wysłana przez hansglopke »

hansglopke

• całkiem inny wariat
  • Zduńska Wola
« Odpowiedź #5 dnia: Listopada 15, 2013, 07:27:41 pm »
Wykrystalizował się termin VII Zlot bedzie 19-23 czerwca 2014. Jest to dlugi wekend , w który przypada Boże Ciało.

grzegorz

• kolarz na poziomie
« Odpowiedź #6 dnia: Listopada 15, 2013, 08:09:24 pm »
Fatalnie. Czerwiec, długi wekend... Będę musiał jakoś przekonać kierownika, ale marne szanse.

Makenzen

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #7 dnia: Listopada 15, 2013, 11:26:45 pm »
Ja też mogę mieć problem z wyżebraniem wolnego. Nie dałoby się zrobić tego zlotu jednak we wrześniu?
Jeśli pod twoim tyłkiem jawi się rower poziomy... to wiedz, że coś się dzieje!!! :P

live_evil

• Administrator
  • całkiem inny wariat
  • ...i stąd wiemy, że Ziemia ma kształt banana
« Odpowiedź #8 dnia: Listopada 16, 2013, 12:14:21 am »
Ja proponuję nie rozpoczynać nawet dyskusji o terminie.
Nie znajdziemy wspólnie takiego, który każdemu będzie pasować i nikt nie będzie kręcić nosem.
Czerwiec jest za jakieś... 7 miesięcy - myślę, że to wystarczająco dużo czasu by zorganizować sobie wolne.
« Ostatnia zmiana: Listopada 16, 2013, 12:16:17 am wysłana przez live_evil »

grzegorz

• kolarz na poziomie
« Odpowiedź #9 dnia: Listopada 16, 2013, 06:07:44 am »
Termin ogólnie fajny. Długi wekend daje pewne możliwości i niech tak zostanie. Niestety w firmie to gorący okres zwłaszcza jak dopisze pogoda. Ostatnie dwa zloty z różnych przyczyn musiałem odpuścić i stąd moje "kręcenie nosem".

Może się uda..

Majsterkowicz

• wyczynowiec na poziomie
« Odpowiedź #10 dnia: Listopada 17, 2013, 09:57:22 pm »
Miło byłoby się pojawić ;) Przejrzałem co nieco wypowiedzi, tak dla mnie termin nie będzie jakimś kłopotem, co dojazd do Sieradza.
Sprawdziłem na mapie, mam 350 km do samego miasta. Trzeba zbierać na samochód, nie ma co :P

live_evil

• Administrator
  • całkiem inny wariat
  • ...i stąd wiemy, że Ziemia ma kształt banana
« Odpowiedź #11 dnia: Listopada 18, 2013, 02:25:42 am »
Miło byłoby się pojawić ;) Przejrzałem co nieco wypowiedzi, tak dla mnie termin nie będzie jakimś kłopotem, co dojazd do Sieradza.
Sprawdziłem na mapie, mam 350 km do samego miasta. Trzeba zbierać na samochód, nie ma co :P
Lublin-Sieradz masz bardzo dogodny dojazd pociągiem, więc nie marudź ;-)
A co do odległości - na pierwszy (tzn. ten bardziej pierwszy) zlot w 2001 roku w Krakowie dojechałem rowerem - 296km (http://poziome.republika.pl/zlot2.htm). Zatem rzucam wyzwanie ;-)

szydziu

• całkiem inny wariat
    • Pilskie Bractwo Turystyki Rowerowej.
« Odpowiedź #12 dnia: Listopada 18, 2013, 08:38:17 am »
Hm... Może z Tadziem też pokulamy się na kołach ;) w dwa dni opękamy około 280 wyjdzie ;)
Ktoś potrzebuje przyczepę kempingową?

https://youtu.be/b-T87-Vb9a8

Danielasty

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #13 dnia: Listopada 18, 2013, 11:12:23 am »
z Bydgoszczy 220km, pachnie nowym wyzwaniem ;D

storm

• Gość
« Odpowiedź #14 dnia: Listopada 18, 2013, 12:30:04 pm »
@Danielasty - 206km.
Aczkolwiek przedwczoraj ogarniałem nieco okolicę Bydgoszczy i nie ukrywam, że mnie wyżęło na tych górkach i pagórkach...
Za to korci mnie "bliskość morza" ;) To już nie 340km - ale 170... ;)