Autor Wątek: Do sprzedania low racer - velogic  (Przeczytany 7578 razy)

luk-27

• sympatyk na poziomie
  • **
Do sprzedania low racer - velogic
« dnia: Czerwca 10, 2013, 07:57:52 pm »
Witam, poziomom brać mam do sprzedania semi low racera z velogica. Nie poskładany do końca na osprzęcie deore. interesuje mnie 2000 PLN. Zainteresowanych proszę  kontakt na maila tą drogą prześle foty jak ktoś chce. lukasz_jawor@interia.eu 

storm

• Gość
Odp: Do sprzedania low racer - velogic
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 10, 2013, 08:40:36 pm »
A może umieścisz jakieś zdjęcia aby wszyscy widzieli CO sprzedajesz? Chociażby na jakimś fotosik.pl albo nawet imageshack.us?

luk-27

• sympatyk na poziomie
  • **
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 10, 2013, 09:05:55 pm »
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7b01587348c844c4.html  ,  http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fa460be2ea7892eb.html   ,   z góry przepraszam za jakość zdjęcia na szybko z telefonu

storm

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwca 10, 2013, 09:15:31 pm »
@Luk - trzeba było napisać po prostu, że masz do sprzedania SLRa Velogica :)
Mam prawie takiego samego i mogę spokojnie polecić ;)
« Ostatnia zmiana: Czerwca 11, 2013, 09:59:29 pm wysłana przez storm »

hansglopke

• całkiem inny wariat
  • Zduńska Wola
« Odpowiedź #4 dnia: Czerwca 11, 2013, 05:08:18 pm »
trzeba było napisać po prostu, że masz do sprzedania SLRa Velogica :)

No przecież napisał:

mam do sprzedania semi low racera z velogica.   
"Tak to już jest, że najszybciej zwraca na siebie uwagę idiota." - CK Dezerterzy

"Na pionowcu boli tyłek, plecy i w ogóle wykańczająca i niewygodna pozycja jest..." - Mototramp

storm

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: Czerwca 11, 2013, 05:51:36 pm »
@Hansglopke - powinien to napisać w topicu.

Romanes

• wyczynowiec na poziomie
  • handmade CRUZBIKE
« Odpowiedź #6 dnia: Czerwca 11, 2013, 06:18:50 pm »
@Hansglopke - powinien to napisać w topicu.

Tytuł wątku brzmi: Do sprzedania low racer - velogic
 ???

Cytując poziomych inaczej, z powodu nadmiaru promili, "Pprzszeprrraszaamm, a o czoo  chchodziii ?"

storm

• Gość
« Odpowiedź #7 dnia: Czerwca 11, 2013, 07:56:08 pm »
@Romanes - a ile widziałeś low racerów zrobionych przez Mariusza? ;)
Bo ja co najmniej 3 różne, z których tylko 1 był SLRem :)

Romanes

• wyczynowiec na poziomie
  • handmade CRUZBIKE
« Odpowiedź #8 dnia: Czerwca 11, 2013, 09:41:10 pm »
A, tak tak. @Storm, idąc takim tokiem to w tytule brakuje jeszcze danych o kółkach w calach, długości łańcucha w mm, wagi roweru w funtach i czego jeszcze??
Takie źdźbło, bo przekręcenie nicka autora to belka. Zgodzisz się, Storm?

Przepraszam za kontynuację niezwiązaną z sednem wątku.

storm

• Gość
« Odpowiedź #9 dnia: Czerwca 11, 2013, 10:10:37 pm »
@Romanes - czy fakt, że pomyliłem się pisząc posta późno wieczorem w nicku osoby, która dosyć rzadko pisuje tu na Forum, pozwala ci na przypieprzanie się do tego, że chciałem się dowiedzieć czegoś więcej o tym co jest na sprzedaż? Może jednak mimo wszystko zastanowisz się do czego się przywalasz - a przede wszystkim - PO CO?
I tak, uważam, ze inne dane tego co się ma na sprzedaż (osprzęt, właśnie też i waga) są w przypadku takiego tematu niezbędne. Dziwię się, że ktokolwiek może tego nie rozumieć.

A przy okazji... Ty też Romanes popełniasz literówki, a jednak nikt ci na nie nie zwraca uwagi... To jak to było z tym przypalaniem i smoleniem? ;>>>

reneva

• kolarz na poziomie
« Odpowiedź #10 dnia: Czerwca 12, 2013, 12:41:10 am »
I tak, uważam, ze inne dane tego co się ma na sprzedaż (osprzęt, właśnie też i waga) są w przypadku takiego tematu niezbędne. Dziwię się, że ktokolwiek może tego nie rozumieć.
Autor tematu wyraźnie napisał, że szczegółowe informacje wyśle mailem, oraz podał konkretną cenę. Nie dysponuję taką sumą, więc nie zadaję zbędnych pytań.
Jak sam zauważyłeś, to jest osoba rzadziej zaglądająca na forum. Może po prostu nie ma czasu na miłe pogawędki nad kubkiem herbaty o wadze i osprzęcie.

Swoją drogą - czy to nie lekka hipokryzja, że z jednej strony oczekujesz od kogoś wszystkich szczegółów o jego rowerze, a sam nie masz najmniejszej ochoty opowiadać przypadkowym przechodniom o swoim, "bo jadłeś jogurta"? ;)

storm

• Gość
« Odpowiedź #11 dnia: Czerwca 12, 2013, 06:02:09 am »
Ggggrrrrr...! Przestańcie się mnie czepiać!

Sprzedającemu rower powinno zależeć na tym aby zainteresować jak największą liczbę osób i sprzedać rower w takiej cenie w jakiej on chce. Tutaj kłania się też popyt & podaż. Ja sam byłem zainteresowany informacją czy to jest typ SeLeRowaty czy faktycznie jakiś low racer, nie występujący w ofercie Velogica.

A w gruncie rzeczy dopytując się o szczegóły - działałem na korzyść sprzedającego. W przeciwieństwie do Was, którzy w tej chwili z rozmysłem robicie z tego wątku - burdel. Tylko po to, aby się do mnie przyp...lić. O byle co! Zamiast na pw czy w jakimkolwiek innym wątku - specjalnie tu!

hansglopke

• całkiem inny wariat
  • Zduńska Wola
« Odpowiedź #12 dnia: Czerwca 12, 2013, 06:04:49 am »
Autor tematu wyraźnie napisał, że szczegółowe informacje wyśle mailem, oraz podał konkretną cenę.

To się nazywa badanie rynku. Przynajmniej wiadomo ile osób jest zainteresowanych kupnem a nie oglądaniem produktu.
"Tak to już jest, że najszybciej zwraca na siebie uwagę idiota." - CK Dezerterzy

"Na pionowcu boli tyłek, plecy i w ogóle wykańczająca i niewygodna pozycja jest..." - Mototramp

kaczor1

• całkiem inny wariat
  • www.kaczor2.blogspot.com
    • HPV Poland & Recumbent Bike
« Odpowiedź #13 dnia: Czerwca 12, 2013, 07:28:23 am »
A możecie tą dyskusje łaskawie przenieść do innego wątku?
Z góry dziękuje.