Autor Wątek: Bałtyk Bieszczady Tour 2014  (Przeczytany 49838 razy)

hansglopke

• całkiem inny wariat
  • Zduńska Wola
Odp: Bałtyk Bieszczady Tour 2014
« Odpowiedź #60 dnia: Grudnia 25, 2013, 08:01:23 pm »
@hansglopke: Dzięki za ofertę. Nie wiem czy to będzie we Włocławku, bo pierwszej nocy planuję jechać, wiec może będę tam wcześniej. Nawiasem mówiąc liczyłem, że wystratujesz; nie chcesz spróbować.     

Pozdrawiam świątecznie: Dziś się nam narodził Zbawiciel! 

Próbować nie mam zamiaru.  Chciałbym wystartować i doiechać do mety w limicie a do tego potrzeba się  przygotować.  Niestety w tym roku nie będę  miał aż  tyle czasu. No chyba, że jakaś  wygrana w lotto.
"Tak to już jest, że najszybciej zwraca na siebie uwagę idiota." - CK Dezerterzy

"Na pionowcu boli tyłek, plecy i w ogóle wykańczająca i niewygodna pozycja jest..." - Mototramp

Makenzen

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #61 dnia: Grudnia 25, 2013, 10:00:52 pm »
@Makenzen - Ty też powinnaś spróbować ;)

A to dobre, oplułam monitor :D
SAC: Ja nie podkopuję niczyjego zapału, to Ty się poczułeś podkopany :P Jak ktoś ma ochotę sobie popedałować 24 h bez snu i dłuższego odpoczynku, to proszszsz bardz, niech pedałuje, ja tam wolę się pozachwycać polską przyrodą, jadąc sobie dostojnym, emeryckim tempem :P
Jeśli pod twoim tyłkiem jawi się rower poziomy... to wiedz, że coś się dzieje!!! :P

storm

• Gość
« Odpowiedź #62 dnia: Grudnia 26, 2013, 03:01:39 am »
@Makenzen - masz aż 72 godziny na pokonanie 1000 kilometrów! Wiesz, że to jest średnia zabójcza prędkość 13.9 km/h? Czyli chyba prędkość jak najbardziej emerycka? ;) No nawet jak odliczysz 20 godzin na sen i odpoczynek to zostaje 20 km/h - też dasz radę ;)

Ktoś zaproponuje jakiś ciekawy program trenowania? Wziąwszy pod uwagę Kaszeberundę majową? Fajnie by było być w czerwcu na poziomie 400-600km robionych "ad hoc"...

SAC

• wyczynowiec na poziomie
« Odpowiedź #63 dnia: Grudnia 26, 2013, 08:58:50 am »
Już tylko 70 h.
"Uczestników obowiązuje limit czasu: 70 godzin" http://www.1008.pl/#!regulamin/cuud

hansglopke

• całkiem inny wariat
  • Zduńska Wola
« Odpowiedź #64 dnia: Grudnia 26, 2013, 09:07:59 am »
7-8 czerwca Jastrzębie Łaskie zapraszają na maraton. Skoro impreza dwudniowa to pewnie będzie stosowny dystans. W tym roku było to 400km na jednej pętli. Można też kilka gmin zaliczyć - jeśli ktoś zbiera.

Właśnie doczytałem,  że dystansu ULTRA nie zamierzają robić :'(.
« Ostatnia zmiana: Grudnia 26, 2013, 09:35:38 am wysłana przez hansglopke »
"Tak to już jest, że najszybciej zwraca na siebie uwagę idiota." - CK Dezerterzy

"Na pionowcu boli tyłek, plecy i w ogóle wykańczająca i niewygodna pozycja jest..." - Mototramp

Makenzen

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #65 dnia: Grudnia 26, 2013, 07:09:10 pm »
Storm: nie ma mowy i już :>
Jeśli pod twoim tyłkiem jawi się rower poziomy... to wiedz, że coś się dzieje!!! :P

trajk-o-ciklista

• całkiem inny wariat
  • To recline is devine!
    • Rowerki, przyczepki, sakwy i bagażniki
« Odpowiedź #66 dnia: Stycznia 17, 2014, 09:38:15 pm »
@Igor: bo to bardziej wyścig niż brevet (a bardzo czesto zawody ze samym sobą), a jak jest trasa ta sama to wyniki można porównywać także z tym jak się jechało we wcześniejszych edycjach.   

Hmm, no to racja. Jakoś nie pomyślałem w tym kierunku. Pewnie przez to że wolę się patrzeć na okolicę,
a nie na przednie koło jak 99% uczestników BBT ;) bo inną trasę i tak by nie zauważyli ;) ;)

Pozzz
Igor

~o
~ \-/\-
(o)^(o)

VeloMotion recumbents
Igorova Ciklo Garaża

------------------

SAC

« Odpowiedź #67 dnia: Marca 08, 2014, 11:38:42 am »
Wycofałem się ze startu w BBT 2014. W związku z tym, po rozmowie z organizatorem, moje miejsce startowe jest wolne dla was, poziomych: kto chce z braci (i sióstr :) ) poziomych jechać, to pomimo, że już lista jest zapełniona, może! Warunkiem jest oczywiście ukończenie kwalifikacji, ale to chyba jasne. Decydujcie się do 31.3. - tak mam dogadane z organizatorem.

Miły/a bracie/siostro!
To dla Ciebie szansa! To może być sportowa przygoda życia!
W przypadku decyzji na TAK, pisząc do organizatora zgłoszenie napisz, że startujesz zamiast Tomasza Kazańskiego. Proszę Cię też, daj mi wiedzieć.
Pozdrawiam
Tomek         
« Ostatnia zmiana: Marca 08, 2014, 07:32:52 pm wysłana przez SAC »

hansglopke

• całkiem inny wariat
  • Zduńska Wola
« Odpowiedź #68 dnia: Marca 08, 2014, 03:48:23 pm »
Najpierw kwalifikacje. Początek czerwca. Jak dojadę to będe wiedział. Zawsze zostaje opcja w następnej edycji BB za dwa lata. Dzięki, że zarezerwowałeś dla poziomych.

SAC

« Odpowiedź #69 dnia: Marca 08, 2014, 07:00:09 pm »
Ktoś jeszcze zamierza czekać do czerwca?  :) 

storm

• Gość
« Odpowiedź #70 dnia: Sierpnia 16, 2014, 10:35:43 am »
Już za 6 dni - BBT 2014!
Kto z poziomych jedzie? Jest kogo dopingować mocniej na trasie? ;)

SAC

« Odpowiedź #71 dnia: Sierpnia 16, 2014, 03:41:49 pm »
Na liście startowej nie ma kategorii "inny" czyli to znaczy nikt na poziomce nie stratuje. Ja będę na punkcie kontrolnym w Ustrzykach Dolnych, a potem na mecie w Górnych. Będę kibicował każdemu, mam nadzieję, że wszyscy dojadą do Ustrzyk jak Dolnych tak Górnych.       
W piątek w ramach masy krytycznej w Świnoujściu bedzie honorowy start. Będzie tam ktoś?

storm

• Gość
« Odpowiedź #72 dnia: Sierpnia 16, 2014, 04:38:33 pm »
To niefajnie, że nie będzie żądnego przedstawiciela braci poziomej :] Spodziewałem się, że pojawią się ci co zaliczyli Maraton Podróżnika...
A jeśli chodzi o Świniowyjście - mnie tam nie będzie. Ja mam urlop do poniedziałku, a w piątek jak zwykle pracuję do wieczora, więc nie mam jak się pojawić. Chyba, że jakoś pod Brzydgoszczą.

hansglopke

• całkiem inny wariat
  • Zduńska Wola
« Odpowiedź #73 dnia: Sierpnia 16, 2014, 08:39:07 pm »
Dziesiąta zero osiem to nie to samo, co tylko dwa razy maraton podróżnika.
Coś trza będzie pomyśleć w nastepnej edycji BBT.

storm

• Gość
« Odpowiedź #74 dnia: Sierpnia 16, 2014, 10:30:26 pm »
@Hansglopke - wcale nie śmiem nawet uważać, że jest inaczej. 1008 to jest nieco dużo. I to wymaga starannego zaplanowania całego sezonu przed sezonem w którym jest BBT i tego z BBT.
BTW: a może dałoby się zrobić po prostu przejazd sztafetowy? Podzielić ten dystans na kilka części i pojechać na zmianę? ;)