Autor Wątek: odbanowanie MD  (Przeczytany 7696 razy)

Neverhood

• całkiem inny wariat
  • Erotoman-gawędziarz
odbanowanie MD
« dnia: Kwietnia 03, 2013, 04:04:43 pm »
Wnoszę o zniesienie bana na forum dla Macieja Długosza.
E tam poziome, rower transportowy - to jest to!

storm

• Gość
Odp: odbanowanie MD
« Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 03, 2013, 04:40:27 pm »
@Nevehood - ale masz jakąś podstawę do tego wniosku?
Argumenty?

Ja mogę być ewentualnie za jak dostanę przeprosiny za wykorzystanie zdjęć mojego autorstwa przeciwko mnie, oraz jeśli skasuje z Internetu wszelkie teksty swojego autorstwa skierowane przeciwko członkom tego Forum - oraz przeprosi za nie publicznie.

Póki co - jestem przeciwny, gdyż nie widzę w MD żadnej zmiany na lepsze, ani śladu najmniejszej skruchy za to co napisał o nas Forumowiczach.

tomo

• całkiem inny wariat
  • SWB DIY
« Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 03, 2013, 06:00:30 pm »
Odbanować człowieka, który po wywaleniu z forum założył stronę służącą w zasadzie tylko i wyłącznie obsrywaniu ww.?
Jestem na nie

Neverhood

• całkiem inny wariat
  • Erotoman-gawędziarz
« Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 04, 2013, 01:41:27 am »
@Nevehood - ale masz jakąś podstawę do tego wniosku?
Argumenty?
To już prawie 3 lata banicji. Wiesz,  resocjalizacja, wyciszenie się, dostanie po łapkach, czy w końcu zdobycie nowych doświadczeń w swoich konstrukcjach. Dlatego uważam, że warto. Przecież już wszystko napisał o daszku, napędzie elektrycznym, czy wysokich cenach. W razie nawrotu, zawsze można zrobić automat: tydzień parzysty ban na pisanie, tydzień nieparzysty tygodniem łaski :D

storm

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: Kwietnia 04, 2013, 06:04:24 am »
@Neverhood - ty nie rozumiesz, że on nas obraża codziennie - ilekroć ktoś wejdzie na jego stronę i poczyta brednie i bzdury jakie napisał o nas i o tym Forum?

Jestem na nie. Przynajmniej dopóty MD nie skasuje tego co napisał i nie przeprosi nas za to wszystko co wypisywał. (ale to i tak małe oczekiwania).

kaczor1

• całkiem inny wariat
  • www.kaczor2.blogspot.com
    • HPV Poland & Recumbent Bike
« Odpowiedź #5 dnia: Kwietnia 04, 2013, 08:24:49 am »
@Nevehood

Po jeden. Czy md chce powrotu na forum?
Po dwa. Często się pojawia informacja, że md został z forum wyrzucony. Otóż nie, nie został. To prawda, że był banowany oraz ostrzegany i to kilkukrotnie, ale bany były czasowe. Z forum odszedł sam, zostawiając nawet pożegnalny post, w którym odgrażał się, że będzie sabotował forum ze "snajperskiego konta" - czy jakoś tak.
Po trzy. Często się nie zgadzam ze stormem i na wiele spraw nasze poglądy są bardzo rozbieżne, jednak w tym przypadku muszę mu przyznać racje. Nie dostrzegam, aby "resocjalizacja" przyniosła skutek

Oczywiście masz racje, że każdy powinien nieć szanse, jednak do tego jeszcze trzeba odrobiny dobrej woli i chęci poprawy. Przy obecnym stanie rzeczy, również jestem na nie.

Jako, że na forum nie jesteśmy jednak sami a masz informacje, że chce wrócić, proponował dym ankietę.

Czy jesteś za powrotem md na forum

1.Bezwarunkowo tak
2.Bezwarunkowo nie
3.Po usunięciu nieprawdziwych treści ze strony internetowej i przeproszeniu osób, które poczuły się obrażone mogę się nad tym zastanowić.

Neverhood

• całkiem inny wariat
  • Erotoman-gawędziarz
« Odpowiedź #6 dnia: Kwietnia 04, 2013, 08:45:11 am »
@Nevehood

Po jeden. Czy md chce powrotu na forum?

Nie wiem. Ja się z nim nie kontaktuje
Po dwa. Często się pojawia informacja, że md został z forum wyrzucony. Otóż nie, nie został. To prawda, że był banowany oraz ostrzegany i to kilkukrotnie, ale bany były czasowe. Z forum odszedł sam, zostawiając nawet pożegnalny post, w którym odgrażał się, że będzie sabotował forum ze "snajperskiego konta" - czy jakoś tak.

Ale wpadka. Skoro on sam się usunął to się rzeczywiście wygłupiłem.

kaczor1

• całkiem inny wariat
  • www.kaczor2.blogspot.com
    • HPV Poland & Recumbent Bike
« Odpowiedź #7 dnia: Kwietnia 04, 2013, 08:55:34 am »
Ale wpadka. Skoro on sam się usunął to się rzeczywiście wygłupiłem.

Mogłeś nie wiedzieć, bo informacja, że został wyrzucony pojawiała się wielokrotnie, a może to wynikać z tego, iż pod koniec swojej bytności na forum był balowany dość często.

...
Nie przywitałem się, to się chociaż pożegnam ;) Nie ma działu "Pożegnalec" więc znowu piszę "nie na temat". Sam już usunąłem swoje konto (bez gróźb, bez próśb - były jedynie w tym kierunku publiczne przesłanki i sugestie).
...

storm

• Gość
« Odpowiedź #8 dnia: Kwietnia 04, 2013, 10:04:53 am »
@Kaczor - może zamieścimy taką ankietę, aby każdy Użytkownik Forum mógł zagłosować w tej sprawie?
Chociaż jestem też zdania, że głosującymi powinny być przede wszystkim osoby, które zostały przez MD obrażone jego tekstami.

Neverhood

• całkiem inny wariat
  • Erotoman-gawędziarz
« Odpowiedź #9 dnia: Kwietnia 04, 2013, 10:18:49 am »
Trzeba założyć nowy temat z opcją ankiety, albo zmoderować ten temat. Ja jako autor tego tematu nie mam możliwości dodania ankiety.

@storm czy to nie łapie się pod definicję linczu?

PS. Zima jest, to trzeba pogadać :D

Yin

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #10 dnia: Kwietnia 04, 2013, 11:32:48 am »
Mogłeś nie wiedzieć, bo informacja, że został wyrzucony pojawiała się wielokrotnie, a może to wynikać z tego, iż pod koniec swojej bytności na forum był balowany dość często.
To ja chyba byłem źródłem tej informacji - faktycznie mea culpa umknęło mi że po odbanowaniu sam zwinął manatki.

Wnoszę o zniesienie bana na forum dla Macieja Długosza.
Aż tak nudno się zrobiło na forum przez tą zimę? :)

live_evil

• Administrator
  • całkiem inny wariat
  • ...i stąd wiemy, że Ziemia ma kształt banana
« Odpowiedź #11 dnia: Kwietnia 04, 2013, 03:57:06 pm »
@Neverhood - ty nie rozumiesz, że on nas obraża codziennie - ilekroć ktoś wejdzie na jego stronę i poczyta brednie i bzdury jakie napisał o nas i o tym Forum?

A może jesteście po prostu tak mało inteligentni[...]

Przyganiał kocioł garnkowi ;-)

wojtek999112

• kolarz na poziomie
« Odpowiedź #12 dnia: Kwietnia 04, 2013, 04:45:18 pm »
^
|
Ha ha :D

szydziu

• całkiem inny wariat
    • Pilskie Bractwo Turystyki Rowerowej.
« Odpowiedź #13 dnia: Kwietnia 05, 2013, 08:39:46 am »
Odbanowaniu MD mówie: zdecydowane raczej nie.
Ktoś potrzebuje przyczepę kempingową?

https://youtu.be/b-T87-Vb9a8