Fotka 1Rower w formie oryginalnej, jeszcze bez niektórych elementów takich jak chorągiewka. Dokładny opis techniczny znajduje się tutaj:
http://kurzacz.cba.pl/?p=news&nr=13. W skrócie: SWB USS z hamulcem w piaście i zawieszonym tyłem, zbudowany w 2008 roku. Na koncie ma ok 6-7 tys. km. Stosunkowo niedawno przechodził wstępny "wiosenny" (początek lata) remont generalny, ale po tak długim okresie czasu widać tu i tam ślady zużycia, zaczyna pojawiać się rdza (do zamalowania, rama solidna ze stali budowlanej), gąbka na foteliku sypie się ze starości (karimatka nowa grosze kosztuje by wymienić)...
Fotka 2Fotka 3Fotki w czasie użytkowania, nieco nowsze niż pierwsze zdjęcie, ale i dokładniej widać jak rower się zachowuje i jaką sylwetkę ma rowerzysta.
Rower przystosowany dla mnie, czyli ok. 180cm wzrostu, ale osoba od 175 nie powinna mieć problemów (odległość supportu jest nieco za krótka dla mnie).
Taki to sprzet mam, używałem go dość mocno w mieście, nie mam większych zastrzeżeń. Jedyny problem jest taki, że niezbyt mam czas na jazdę teraz, więc ogólnie
rower czeka na lepsze czasy na balkonie, ewentualnie
na nowego właściciela...