Autor Wątek: hand&foot rzeszów  (Przeczytany 14196 razy)

Yin

• całkiem inny wariat
Odp: hand&foot rzeszów
« Odpowiedź #30 dnia: Listopada 05, 2012, 03:13:48 pm »
Luzik, bez nerw ;).

Mackenzi-przygotuj się bo inne rzeczy mogą cię po rozwaleniu jeszcze rozwałkować...a może i zmielić.Lepiej gdybyś pogłowkował i wypowiadział  się b.racjonalnie np:ale te hulajnogi to po h... cy cuś..
Makenzen to ona :) A rozwalenie było raczej w sensie - zaskoczył, zaciekawił. Nie odbieraj wszystkiego tak negatywnie to raczej całkiem przyjazne forum ;)
« Ostatnia zmiana: Czerwca 02, 2025, 11:28:30 am wysłana przez Yin »

Makenzen

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #31 dnia: Listopada 05, 2012, 04:32:11 pm »
Otóż to.
Jeśli pod twoim tyłkiem jawi się rower poziomy... to wiedz, że coś się dzieje!!! :P

paaj

• wyczynowiec na poziomie
« Odpowiedź #32 dnia: Listopada 05, 2012, 04:55:22 pm »
Lesław czy Leszek - jak wolisz:). To forum jest naprawdę bardzo przyjazne i nie nie ma się co denerwować. Konstrukcja bardzo ciekawa a wstawianie fotek opanujesz tak jak ja - przy pomocy " młodzieży" ;D .Jak coś to śmiało pytaj, bo to forum ludzi na poziomie, że tak nieskromnie i trochę w przenośni powiem ;)

storem

• sympatyk na poziomie
  • **
« Odpowiedź #33 dnia: Listopada 11, 2012, 08:58:43 pm »
Witam,o'k no looking problem..Leslaw czy Leszek.Słucham też trochę angielskiego i wydaje mi się że go znam dosć dobrze(sic)...z pasków czerwonych Tv zrozumię co dzieje się na świecie co mnie upoważnia chyba żeby na forum...no chyba! a może ? hmm,przecież Polacy tak mają a ja jestem Polak-tak mi się wydaje..Yin mam luz gdy nie mam wstawiać fotek..Dzięki za adres,będzie moją nadzieją  /ostatnią/.Jestem skonfundowany /oprócz wstawiania fotek/ również tym że nie komentujecie przydatności takich dżwigni w rowerze,Wiem że i ja byłbym konserwatystą gdybym to ja nie wymyślił czegoś tam..wiem że mam mentalność polską....i.i.i..tam- już słyszę