Autor Wątek: VI OGÓLNOPOLSKI ZLOT ROWERÓW POZIOMYCH  (Przeczytany 73255 razy)

Makenzen

• całkiem inny wariat
Odp: VI OGÓLNOPOLSKI ZLOT ROWERÓW POZIOMYCH
« Odpowiedź #45 dnia: Września 23, 2012, 01:45:55 am »
Jest potencjalny organizator. Tylko musiałabym go zapytać, czy zechciałby się podjąć tego zadania :) Gość jest pionowy, ale ma duże doświadczenie w organizowaniu wszelakich imprez mniej lub bardziej masowych, nie tylko rowerowych. To dziennikarz "Kuriera Południowego", lokalnej gazety z Piaseczna, dobry znajomy naszego forumowego i mojego własnego Maćka70.
Jeśli pod twoim tyłkiem jawi się rower poziomy... to wiedz, że coś się dzieje!!! :P

Jacekddd

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #46 dnia: Września 27, 2012, 02:42:14 pm »
Sorry, że tak ni z tego ni z owego ale może zróbcie sobie zwyczajnie w sobotę "ustawkę" rowerową w jakiejś lokalizacji znanej z dobrej, mało ruchliwej drogi i równej nawierzchni. Coś w stylu godz. 11:00 objazd pętli, zaznaczenie skrętów, start pętli 12:00, liczba okrążeń x, tu mapka trasy, ogłoszenie wyników godz. 14:00, ognisko 14:15, wywieszenie wyników w wątku na forum następnego dnia.

Szybko, sprawnie i bez wielkiego kłopotu organizacyjnego. Na 12:00 nawet z sąsiednich województw zdążą dojechać, kto nie będzie startował pomoże w obsłudze by się nie nudzić sczytując numerki, druknięte dzień wcześniej.

Przez następnych parę miesięcy każdy kto pojedzie będzie mógł się porównać analizują wyniki w dowolnym kontekście, sprzętowo-kondycyjnym.
Takie imprezki ustawiane w środowisku mtb i szosowym są chlebem codziennym i pożywką dla wyobraźni zapaleńców w temacie. Może coś takiego ? no zje to całego weekendu a efekt murowany.

Jacek

Quest XS 20kkm; 11 Podróży 6379Km; Bieganie;
http://www.sports-tracker.com/view_profile/jacekddd

Antonowitch

• całkiem inny wariat
    • Sklep na odpowiednim poziomie.
« Odpowiedź #47 dnia: Października 02, 2012, 08:59:42 am »
Hello... ;)

Widzę że wątek przechodzi przez kolejną fazę. Z gorączki tu i teraz robimy bo było fajnie jest cisza. To naturalna kolej rzeczy.
Najpierw jest inspiracja potem jest ona zabijana a potem pojawia się rozwaga i konsekwentne działanie.

Obiecuję że kolejny Spontan na ten weekend zorganizuję pod kątem omówienia spraw zlotowych.
Szczegóły zarzucę jutro. Jak nawet nie będzie pogody to się zamelinujemy gdzieś w lokalu i omówimy co trzeba.

Zapraszam wszystkich którzy chcieli by coś zrobić w ramach VI Ogólnopolskiego Zlotu Rowerów Poziomych na Mazowszu oraz tych którzy by chcieli po prostu wyrazić swoja opinię.
Fajnie Storm że działasz, że znalazłeś miejscówkę wielkie dzięki.

Osobiście z przyjemnością się udzielę, oddam trochę swojego czasu na realizację tej wspaniałej idei,
szczerze zrobię to z wielką przyjemnością, żarliwością, oddaniem, i pasją ;)
Zapraszam raz jeszcze wszystkich do współtworzenia tego niezwykłego wydarzenia ;)
Będzie w razie czego laptop z netem a założenia zostaną przedstawione oficjalnie na forum.
Zależy mi na frekwencji tak więc proszę wyślijcie mi na priva który dzień z weekendu Wam pasuje i jakie godziny.

« Ostatnia zmiana: Października 02, 2012, 09:06:36 am wysłana przez Antonowitch »
Poziomo pozdrawiam,
Anton
Głównie fotele do rowerów poziomych: http://www.czescidopozioma.pl

Antonowitch

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #48 dnia: Października 03, 2012, 01:31:26 pm »
Poziomo pozdrawiam,
Anton

raffi

• wyczynowiec na poziomie
« Odpowiedź #49 dnia: Grudnia 20, 2012, 10:06:36 am »
Znalazłem dość duży hostel, w którym CHYBA wszyscy byśmy się zmieścili. Greenport na Matuszewskiej 20. Jest w samej Warszawie, na Targówku Fabrycznym, czyli niedaleko od dworca Warszawa Wschodnia (to może być istotne dla tych co przyjeżdżają spoza Warszawy) i jednocześnie nieco na zaciszu, więc bez hardcore'u w dojeździe. Ceny od 35zł/noc, ale pewnie odpowiednio duża grupą dałoby się te ceny zbić.

gemsi

• całkiem inny wariat
  • carbon matters
« Odpowiedź #50 dnia: Stycznia 12, 2013, 01:18:32 am »
dobra, to na czym stoimy ? tak wiem, bylem w uśpieniu kilka miesięcy, ale wracam do środowiska :)

raffi

• wyczynowiec na poziomie
« Odpowiedź #51 dnia: Stycznia 16, 2013, 09:54:10 am »
dobra, to na czym stoimy ? tak wiem, bylem w uśpieniu kilka miesięcy, ale wracam do środowiska :)

Na niczym.

gemsi

• całkiem inny wariat
  • carbon matters
« Odpowiedź #52 dnia: Stycznia 16, 2013, 09:56:11 am »
Na niczym.

znaczy sie nie ma tego zlotu ? mnie tam wsio ryba ;)

szydziu

• całkiem inny wariat
    • Pilskie Bractwo Turystyki Rowerowej.
« Odpowiedź #53 dnia: Stycznia 18, 2013, 03:13:43 pm »
Na niczym.

znaczy sie nie ma tego zlotu ? mnie tam wsio ryba ;)
Ja Ci dam wsio ryba. ;)

Jest już w ogóle jakiś termin? Wkrótce trzeba będzie się zadeklarować z urlopami w firmie.
« Ostatnia zmiana: Stycznia 18, 2013, 03:20:47 pm wysłana przez szydziu »
Ktoś potrzebuje przyczepę kempingową?

https://youtu.be/b-T87-Vb9a8

storm

• Gość
« Odpowiedź #54 dnia: Stycznia 18, 2013, 04:45:41 pm »
@Szydziu - na ostatnim spotkaniu - na którym nie bylo Raffiego - była mowa o 30 sierpnia jako początku imprezy i końcu 1 września.
Przy czym warto zauważyć, że sam Zlot miałby się zaczynać m.in. dlatego w ów piątek, gdyż wtedy jest Warszawska Masa Krytyczna.

Nikt mnie natomiast nie informował o tym, jakoby Zlotu organizowanego przez Stolycę & Okolyce miało nie być?

bzaborow

• kolarz na poziomie
« Odpowiedź #55 dnia: Stycznia 19, 2013, 01:24:57 am »
Nikt mnie natomiast nie informował o tym, jakoby Zlotu organizowanego przez Stolycę & Okolyce miało nie być?

No o ile mi wiadomo ustalenia z pazdziernikowego spotkania dalej obowiazuja... Ale co ja tam wiem, przy moim braku czasu duzo i tak nie pomoge:(
bartek maupa bzaborow.org

Antonowitch

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #56 dnia: Stycznia 19, 2013, 11:28:58 am »
Zlot w połączeniu z masą jest bardzo dobrym pomysłem. Podobno chyba Rafii znalazł jakąś fajną miejscówkę koło wschodniego... Co do terminu jak Storm pisał
Poziomo pozdrawiam,
Anton

gromanik

• kolarz na poziomie
    • Białołęka dla rowerów
« Odpowiedź #57 dnia: Lutego 09, 2013, 04:48:42 pm »
A tymczasem na fejsie Gdańsk zgłaszał ostatnio chęć organizacji zlotu...

gines

• sympatyk na poziomie
  • **
« Odpowiedź #58 dnia: Lutego 09, 2013, 05:24:42 pm »
O Gdańsk był by fajny ale jak trzeba będzie to i się pokręci ze stolicy.
A tak przy okazji jest ktoś chętny aby się dołączyć i popedałować po drodze z pomorza środkowego??

gines

• sympatyk na poziomie
  • **
« Odpowiedź #59 dnia: Lutego 09, 2013, 05:29:25 pm »
Trasa przez Kościerzyne Grudziadz