Autor Wątek: Informacja o zachowaniu MYSHa  (Przeczytany 2630 razy)

storm

• Gość
Informacja o zachowaniu MYSHa
« dnia: Czerwca 21, 2012, 06:28:05 am »
Uprzejmie informuję wszystkich i ogólnie.

Dawno temu, było ze 2 miesiące temu, kiedy byłem w lepszych stosunkach z MYSHem, poinformowałem go na zasadzie wymiany komunikacyjnej, na co jestem chory, bo on również informował mnie o jakichś swoich problemach.
Kilka dni potem doszło do pewnej ostrej dyskusji, która skończyła się zerwaniem stosunków między nami.

Obecnie, od jakiegoś czasu, MYSH wykorzystuje tą wiedzę a wczoraj wieczorem napisał do mnie 2 wiadomości PW, w których NAŚMIEWA SIĘ Z MOJEJ CHOROBY oraz GROZI UJAWNIENIEM CHOROBY NA KTÓRĄ CHORUJĘ TU NA FORUM PUBLICZNIE.

Osobiście jest to dla mnie BARDZO PRZYKRE. Zaufałem temu człowiekowi, i nie spodziewałem się, że on w ferworze ostrej wymiany zdań - użyje takich argumentów przeciwko mnie. Że zniży się do takiego poziomu, byleby tylko osiągnąć przewagę w dyskusji.

W związku z takim zachowaniem tej osoby - bardzo proszę o pomoc ze strony Moderatorów i Administratora Forum.

Antonowitch

• całkiem inny wariat
    • Sklep na odpowiednim poziomie.
Odp: Informacja o zachowaniu MYSHa
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 22, 2012, 11:04:19 pm »
Storm, nie znamy się za dobrze jednak miło się kręciło ostatnio w Twoim towarzystwie i chciałbym poprosić abyście oboje sobie dali sobie na wstrzymanie bo to już staje się nudne;)
Rozumiem że jako osoba mająca problemy zdrowotne, która powierzyła komuś swój sekret czujesz się zawiedziony, jest Ci przykro.
Rozumiem to bo jak każdy człowiek nie jest mi to uczucie obce. Jednak na forum adorujemy siebie pod względem technicznym ;)

Forum dla mnie jest przestrzenią gdzie komunikuję własną wizję wraz z innymi ludźmi w zakresie rowerów poziomych i wszystkiego co z tym przyjemne lub nie np Pekap.
Opisujemy tutaj zalety, wady naszych konstrukcji, doradzamy w budowie, za pomocą fotografii i opisów dzielimy się częścią własnego poziomego świata.
Każdy z nas ma także inną część życia, inną płaszczyznę na której działa jednak często te płaszczyzny są tak od siebie różne że trudno je do końca zrozumieć innym.
Dlatego właśnie ja nie piszę na inne niż poziome tematy. Wydaje mi się że właśnie wchodzicie na te inne płaszczyzny.

Z tego co pamiętam on wziął coś co było Twoje bo się nie dogadaliście. On myślał że za free Ty wolałeś aby się domyślił.
On z tego co widziałem ma już ramę gotową i nie chce na niej jeździć z powodu tego całego tematu i poziomka jest już przeklęta.
Przyczyną tego stanu jest brak komunikacji na poziomie werbalnym w momencie gdy powinniście się dogadać. Teraz nadrabiacie tą komunikację w formie nienaturalnej.

Storm proszę jeżeli chodzi Ci o części to na pewno się dogadamy, niedługo będę miał ich trochę, jeżeli chodzi o zdradę tajemnicy, szantaże, olej sprawę bo uwierz mi że nie warto. Skup się na tym co Ty możesz zrobić aby nasz poziomkowy świat był większy, lepszy, doskonalszy... Idź za światłem, wykorzystaj swój potencjał ;)

« Ostatnia zmiana: Czerwca 22, 2012, 11:07:20 pm wysłana przez Antonowitch »
Poziomo pozdrawiam,
Anton
Głównie fotele do rowerów poziomych: http://www.czescidopozioma.pl