Chciałbym się z Wami podzielić swoją wizją i zaprosić do aktywnego tworzenia poziomej społeczności.
Kiedy zacząłem budowę pierwszej poziomki natrafiłem na przeszkody z którymi wielu z Nas miało do czynienia.
Mianowicie mam na myśli dobór i dostępność części które ułatwią zbudowanie poziomki.
Chciałbym kiedyś widzieć na mieście, w trasie i gdziekolwiek gdzie można wjechać rowerem prawie same rowery poziome.
Aby każdy wiedział gdzie w poziomce z USSem jest kierownica i jak się tym steruje,
aby każdy doceniał i rozumiał zalety jakie dostarcza jazda na poziomie.
Może to nieco utopijne marzenia, ale sądzę że każdy z Nas w mniejszym lub większym stopniu o tym myślał.
Spróbujcie na chwilę sobie wyobrazić świat pełny poziomek..
Jak każda grupa ludzi których łączy jedna wizja możemy wpływać na otaczającą nas rzeczywistość,
to od Nas zależy co będzie jutro, co będzie za rok i co pozostanie po nas..
Postanowiłem przybliżyć innym konstruktorom możliwość spełnienia ich marzeń posiadania, zbudowania poziomki.
Aby to stało się rzeczywistością, trzeba dać ludziom możliwość zbudowania własnej poziomki małym nakładem sił i środków finansowych.
Tak powstało na razie w zarysie, na razie bez części miejsce, gdzie można spełnić te marzenia.
Bardzo mi zależy aby powyższa wizja stała się rzeczywistością, dlatego chcę zapewnić najtańsze podzespoły do budowy poziomki.
Aby to osiągnąć trzeba znaleźć tanich dostawców podwykonawców i przy minimalnej marży pokrywającej koszty własne powoli spełniać ludzkie marzenia o poziomej wizji.
Wszystkich którzy chcą współtworzyć ten poziomy sen, wykonują różne unikatowe części do pozioma i chcieli by nawiązać długofalową współpracę w zakresie ich wytwarzania zapraszam do kontaktu.
Również wszelkie uwagi dotyczące kategorii, czytelności układu będą mile widziane.
Twórzmy razem poziomy sen a może uda nam się spełnić poziome marzenie...
Zapraszam do odwiedzania co jakiś czas kuźni poziomego świata:
www.czescidopozioma.pl