Autor Wątek: Sprzedam pivoty, przelotki, uchwyty mocujące amort tyl. (alu), główkę alu  (Przeczytany 2755 razy)

michu

• kolarz na poziomie
Mam do sprzedania:
- Komplet pivotów alu, które trzeba jeszcze obrobić (są na kawałkach rurek)
- Przelotki do linek alu (napiszę dokładnie ile ich mam później, jeszcze wszystkie nie są wycięte)
- Przelotki do linek stalowe (j.w.)
- Mocowanie do amortyzatora tylnego alu (jak w makrokeszach, takich Y-owych)
- Główka sterów, ciekawa (nie wiem czy to nie a-head), wbite są w nią metalowe dystanse, których nie mogę wybić

Dodam zdjęcia za jakiś czas. Piszcie jak jesteście chętni na cokolwiek :)

Antonowitch

• całkiem inny wariat
    • Sklep na odpowiednim poziomie.
Odp: Sprzedam pivoty, przelotki, uchwyty mocujące amort tyl. (alu), główkę alu
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 15, 2012, 02:59:58 pm »
Widzę że rośnie rynek części używanych, to dobrze bo nie każdy ma złom z dawcami.
Szkoda że brak miejsca gdzie by można kupić takie części do ramy nowe i to po normalnej cenie bez sprowadzania z zachodu czy wschodu...
Zapodaj foty bo towar bez zdjęcia w necie traci 80% swej wartości...
Poziomo pozdrawiam,
Anton
Głównie fotele do rowerów poziomych: http://www.czescidopozioma.pl

michu

• kolarz na poziomie
Odp: Sprzedam pivoty, przelotki, uchwyty mocujące amort tyl. (alu), główkę alu
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 15, 2012, 08:11:15 pm »
Widzę że rośnie rynek części używanych, to dobrze bo nie każdy ma złom z dawcami.
Szkoda że brak miejsca gdzie by można kupić takie części do ramy nowe i to po normalnej cenie bez sprowadzania z zachodu czy wschodu...
Zapodaj foty bo towar bez zdjęcia w necie traci 80% swej wartości...

Akurat moja oferta narodziła się dzięki pizmakowi, który zażyczył sobie mufy, główki i jeszcze tylnych haków do swojej nowej "szklanki". Wyciąłem dla niego ze swojej ramy i stwierdziłem, że zanim resztę zaniose na złom to odzyskam co się da. Z innej, którą wziąłem dla siebie ze złomu w celu wyjęcia wahacza też wezmę co przydatne i zwrócę na złomowicho ;). Poziomkowcom takie pierdółki się przydadzą. Kupienie niektórych jest niemożliwe, albo się po prostu nie opłaca.
Jak nie będę potrafił rozebrać wahacza pod 24" to może też oddam w lepsze ręce ;)? Odciąłem go od reszty ramy i na razie odłożyłem.

przelotki wycięte (alu) i pivoty

2 x podwójne jeszcze czekają na wycięcie (alu)

mocowanie amora tylnego (alu)

dziwna główka (był amortyzator 1", miski wybite, zostały dystanse)

przelotki stalowe czekają na odcięcie, podobne do alu, więc chyba nie trzeba fotek ;)
« Ostatnia zmiana: Czerwca 15, 2012, 08:13:10 pm wysłana przez michu »