Autor Wątek: MBB Leopard  (Przeczytany 22135 razy)

tomo

• całkiem inny wariat
  • SWB DIY
Odp: MBB Leopard
« Odpowiedź #30 dnia: Czerwca 25, 2012, 06:04:27 am »
1. Ortografia
2. Interpunkcja
3. Jak ktoś ma spawarkę elektrodową, to bezsensem wydaje się kupowanie miga tylko do spawania poziomki. Odrobina wprawy i można z sukcesem spawać elektrodą. No, może trochę więcej pracy przy dopieszczaniu spoiny jest.

vrc46

• sympatyk na poziomie
  • **
  • Dzień bez uśmiechu to dzień stracony
« Odpowiedź #31 dnia: Czerwca 25, 2012, 09:04:53 am »
Tomo sorry mnie interpunkcji i ortografij uczono 55lat temu a całe życie zarabiałem za pomocy własnie elektrody klucza i innych podobnych zabawek dla dorosłych facetów i nie interesowała mnie ortografia ani interpunkcja bo i w szkole miałem z tym zwierzem kłopoty a druga sprawa jak ktoś niema nic do powiedzenia w temacie to sie czepia ortografij i interpunkcji znam to z  życia ,odnośnie szlifowania spawów tego nie powinno się robić gdyż spaw traci swoją wytrzymałość pozdrawiam  ;D
« Ostatnia zmiana: Czerwca 25, 2012, 12:46:03 pm wysłana przez vrc46 »
Tylko krowa nie zmienia poglądów,pozdrawiam
                                                             Marian

michu

• kolarz na poziomie
« Odpowiedź #32 dnia: Czerwca 25, 2012, 05:22:28 pm »
Niekoniecznie. Nikt nie chce się Ciebie czepiać. Po prostu cieżko się takie wypowiedzi czyta. Na początek wstawiaj kropki tam gdzie kończy się zdanie. To już znacząco ułatwi odczyt.

Danielasty

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #33 dnia: Czerwca 25, 2012, 06:47:04 pm »
kurczę, ja tam to odczytuje co On pisze, też czasem zdarzy się błąd, ale bez przesady, jak pierwsza i ostatnia litera jest spoko to odczytać się da , był nawet teścik taki dla ludzi :)

trajk-o-ciklista

• całkiem inny wariat
  • To recline is devine!
    • Rowerki, przyczepki, sakwy i bagażniki
« Odpowiedź #34 dnia: Czerwca 27, 2012, 12:38:39 am »
Przesadzacie z tą nieczytelnością ;)

Igor

~o
~ \-/\-
(o)^(o)

VeloMotion recumbents
Igorova Ciklo Garaża

------------------

Dzumek

• sympatyk na poziomie
  • **
« Odpowiedź #35 dnia: Czerwca 27, 2012, 08:16:35 am »
THIS MESSAGE
SERVES TO PROVE
HOW OUR MIND CAN
DO AMAZING THINGS!
IMPRESSIVE THING!
IN THE BEGINING
IT WAS HARD BUT
NOW ON THIS LINE
YOUR MIND IS
READING IT
AUTOMATICALLY
WITH OUT EVEN
THINKING ABOUT IT,
BE PROUD! ONLY
CERTAIN PEOPLE CAN
READ THIS.
PLEASE FORWARD IF
CAN READ THIS

Jednak da się :P

tomek70

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #36 dnia: Lipca 10, 2012, 10:11:26 pm »
W moim leopardzie przeróbek ciąg dalszy. Po ostatnich modyfikacjach pomyślałem sobie prędkość  z przednią zębatką realna 35 więcej nie ma sensu młynkować no można ostatecznie do 40 ale to max więc myślę, myślę i wstawiłem z przodu koło 28"  przespawałem wyżej piwoty żeby hamulce działały, z tyłu już miałem 28 czyli teraz jest 2x28 . Jadę sobie dzisiaj asfalcikiem, ładnym idzie jak marzenie stabilnie aż tu asfalcik się kończy i droga polna. Wyrwy doły trawa potem łąka panowie idzie jak marzenie jestem w szoku wkrótce fotki aż chce się w terenie jeździć wprawdzie dawniej pion owcy byli zdziwieni że sobie radzę ale teraz jest super oczywiście amortyzacja też swoje robi.

tomo

• całkiem inny wariat
  • SWB DIY
« Odpowiedź #37 dnia: Lipca 11, 2012, 01:56:58 pm »
Foty, panie, foty! :) Znaczy sie ładnie proszę....

tomek70

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #38 dnia: Lipca 12, 2012, 09:12:39 pm »

paaj

• wyczynowiec na poziomie
« Odpowiedź #39 dnia: Lipca 12, 2012, 09:27:12 pm »
Wydaje mi się że jest teraz jeszcze bardziej proporcjonalny, a jak jeszcze twierdzisz że jazda jest rewelka to tylko pogratulować.

tomek70

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #40 dnia: Grudnia 03, 2012, 07:57:27 pm »
 Za oknem śnieg a my powspominajmy jak to latem bywało MBB leopard, uchwycony okiem kamery gdzieś jak przemykał wspaniałymi naszymi  asfaltami.

http://www.youtube.com/watch?v=1C2Mk16O4LU&list=PLmCakCIUUFjsiuQItrsvYJMppx4SPuBSd&feature=mh_lolz

Ciemno zimno nic się nie dzieje, czy aby na pewno ? To tylko pozory w garażach warsztatach wre robota.

http://www.youtube.com/watch?v=MGjCP3J9A4M&feature=plcp

Tym razem ma to być tylny napęd podwójna amortyzacja, bezkolizyjne prowadzenie łańcucha. To znaczy łańcuch po stronie napędowej bez załamań i rolek. Oczywiście koła 28" w których się zakochałem Rozstaw osi 123cm Pełna improwizacja bez żadnych planów rysunków itp Tak rodzi się młodszy brat Leoparda Kuguar :)

tomek70

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #41 dnia: Stycznia 05, 2013, 02:55:06 pm »
Za oknem wieje i pada snieg więc czas na, po dwu godzinach pracy powstała nowa tapicerka  do leoparda. Od razu upodobała sobie siedzenie moja kicia więc nie może być nie wygodne

http://www.flickr.com/photos/74415787@N07/8349850310/
« Ostatnia zmiana: Stycznia 05, 2013, 02:57:53 pm wysłana przez tomek70 »