Autor Wątek: Kielce witają na poziomie!  (Przeczytany 3934 razy)

qniu

• sympatyk na poziomie
  • **
Kielce witają na poziomie!
« dnia: Maja 28, 2012, 01:29:10 pm »
Witam.Mam na imię Tomek, lat 29.Zamieszkuje obecnie piękne miasto Kielce :) Tutaj pracuję i śmigam swoim trajkiem.Posiadam od kilku miesięcy KMXa Tornado.Z tego co mi wiadomo to chyba jestem jedynym użytkownikiem poziomki w tej części Polski ;) Pozdrawiam!

Antonowitch

• całkiem inny wariat
    • Sklep na odpowiednim poziomie.
Odp: Kielce witają na poziomie!
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 13, 2012, 03:21:34 pm »
Witam śmigającego kolegę na poziomie.
Może jakieś foty?
Poziomo pozdrawiam,
Anton
Głównie fotele do rowerów poziomych: http://www.czescidopozioma.pl

qniu

• sympatyk na poziomie
  • **
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 15, 2012, 07:05:26 am »

Witam!proszę bardzo :) poniżej link do kilku zdjęć.

https://picasaweb.google.com/sethangel777/TrajkaKMXTornado

Pozdrawiam!

Yin

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwca 15, 2012, 04:26:27 pm »
Ładny. Jak wrażenia z użytkowania? Silne / słabe strony?

Danielasty

• całkiem inny wariat
« Odpowiedź #4 dnia: Czerwca 15, 2012, 04:30:16 pm »
kurcze, ten trike wydaje się taaaki prosty w budowie, tylko no , trudno mi sobie wyobrazić jeżdżąc tym po mieście z dziurami

qniu

• sympatyk na poziomie
  • **
« Odpowiedź #5 dnia: Czerwca 17, 2012, 09:40:08 am »
Kupiłem go tak trochę spontanicznie, bez wcześniejszej jazdy próbnej :) wrażenia jak najbardziej pozytywne.Miny ludzi- bezcenne :) Przejechałem nim ok 1000km.Na początku nie ukrywam, że miałem pewne obawy i lęki,bo strasznie blisko podłoża się siedzi:) ale to kwestia przyzwyczajenia.
Wg mnie pozycja jest komfortowa i nawet dłuższe trasy nie sprawiały mi żadnych większych kłopotów.
Co do słabych stron.Minusem jest mały prześwit, co sprawia że trudno pokonuję się np krawężniki i większe nierówności.Poza tym brakuje mi więcej biegów( jest tylko 7) No i brak amortyzacji-czuje się każdą dziurę w jezdni:)
Jeśli chodzi o plusy to zauważyłem coś specyficznego.Bezpieczeństwo na drodze-jeżdząc gdzieś poza miastem kierowcy omijają mnie szerokim łukiem:) co dość rzadko się zdarzało, gdy jeździłem tradycyjnym rowerem.
Fajne też są te wszystkie zaczepki, chęć przejechania się i te wszystkie dziwne pytania typu "Panie,a co to jest?" albo "Czy to ma silnik, bo tak szybko Pan jeżdzi?" :)